Demokrat Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Keskinbaş, Kadınların Gününü Kutladı (2)Demokrat Parti Osmaniye'nin 1. İl Genel Meclis Üyesi adayı olan Fatma Ağca Keskinbaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Keskinbaş, yaptığı açıklamada, Osmaniye'de her sokakta bir tanıdık yüzle karşılaşmanın, emekçi teyzelerin ve emekçi kız kardeşlerin varlığının önemine vurgu yaptı.

Keskinbaş, açıklamasında şunları söyledi: "Bugün, dünyanın dört bir yanında kadınların hak mücadelesinin simgesi olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Osmaniye'de yaşayan her kadın, güçlü ve özverili bir şekilde topluma katkı sağlamaktadır. Her sokakta bir tanıdık yüzle karşılaşmak bu olsa gerek, emekçi teyzem, emekçi kız kardeşim. Bugün, kadınların hak mücadelesinin geçmişte elde edilen kazanımlarını hatırlamak ve gelecekte daha adil bir toplum için mücadele etmek için önemli bir gün."

Ayrıca, Kadınlar Günü'nü kutlayan Keskinbaş, kadınların toplumun her alanında daha fazla temsil edilmesi gerektiğini belirtti. "Kadınlar, siyasetten iş dünyasına, eğitimden sağlığa kadar her alanda daha fazla söz sahibi olmalıdır. Demokrat Parti olarak, kadınların hakları ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Keskinbaş, son olarak, tüm kadınların Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutladığını ve kadınların hak ettikleri değeri görmeleri için mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

Editör: Resul Özdil