Başkan Kararmaz, yerel yönetimlerin güçlü bir birliktelik içinde çalışarak Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Kararmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan birbirinden kıymetli Düziçi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa İBA, Ellek Belediye Başkanımız Sayın Abbas YEŞİLDEMİR, Yarbaşı Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş AKSOY, Atalan Belediye Başkanımız Sayın Süleyman YILDIRIM’a ve belediye meclis üyelerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı'nın Gücü Turgut Kararmaz, Yerel Yönetimlere Vurgu Yaptı! (2)Cumhur İttifakı Vurgusu

Kararmaz, Türkiye Yüzyılı'nın parlayan şehirleri için Cumhur İttifakı çizgisinin önemine dikkat çekerek, yerel yönetimlerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasının gerekliliğini vurguladı. Bu bağlamda, belediye başkanlarıyla birlikte güçlü projeler üretmek için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Başkan Kararmaz, yerel yönetimlerin, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma açısından büyük bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, “Halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, onların refahı için el birliğiyle çalışacağız. Belediyelerimizin ortak akıl ve istişare ile hareket etmesi, başarılı projelerin hayata geçirilmesi açısından büyük bir fırsat sunmaktadır” diye konuştu.

AK Parti Düziçi'nde İlk Olağan Toplantı Yapıldı AK Parti Düziçi'nde İlk Olağan Toplantı Yapıldı

Cumhur İttifakı'nın Gücü Turgut Kararmaz, Yerel Yönetimlere Vurgu Yaptı! (1)Başkanlardan Destek Mesajları

Düziçi, Ellek, Yarbaşı ve Atalan belediye başkanları, Kararmaz’ın bu birlik ve beraberlik çağrısına destek vererek, tüm ilçe için el birliğiyle çalışacaklarını belirtti. Başkanlar, vatandaşların beklentilerini karşılamak ve bölgelerinin kalkınmasına katkıda bulunmak için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Ziyaretlerin devam edeceği ve bu tür etkinliklerin yerel siyasetteki dayanışma ruhunu pekiştireceği ifade edildi. Başkan Kararmaz, tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek, "Birlikte güçlü, birlikte başarılı olacağız" dedi.

Düziçi halkı, yerel yönetimlerin gösterdiği bu dayanışma ve iş birliği ile daha iyi hizmetler almayı umuyor. Bu bağlamda, yerel yönetimlerin gelecekte gerçekleştireceği projeler ve etkinlikler merakla bekleniyor.

Editör: Ersin ŞİMŞEK