CGC Başkanı Ali Cihangir ve beraberindeki heyet, Yusuf Çebi'ye hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi. İl Müdürü Çebi, CGC heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Osmaniye basınının kendisine her zaman destek olduğunu vurguladı. Çebi, sportif faaliyetler kapsamında basın ile İl Müdürlüğü arasında kuvvetli bir ilişki olması gerektiğinin altını çizdi.

Cgc’den İl Müdürü Çebi’ye Ziyaret (3)İl Müdürü Çebi'nin Teşekkürü

İl Müdürü Yusuf Çebi, CGC heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Göreve başladığı günden bu yana Osmaniye basınının kendisine olan desteğinden dolayı memnuniyetini belirtti. Çebi, “Osmaniye basınına teşekkür ediyorum. Görevim süresince birlikte çalışarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi

Cgc’den İl Müdürü Çebi’ye Ziyaret (2)CGC Başkanı Ali Cihangir’in Açıklamaları

CGC Başkanı Ali Cihangir ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi'ye yeni görevinde başarılar dileyerek, “Bizler CGC olarak diğer kurumlarla olduğu gibi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında da sıkı bir iletişim içerisinde olacağız. Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yusuf Çebi’ye görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İyi Niyet ve İşbirliği

Ziyaret, iyi niyet temennileri ve işbirliği mesajlarıyla sona erdi. CGC heyeti ve İl Müdürü Çebi, Osmaniye'de gençlik ve spor alanında yapılacak çalışmalarda basının ve İl Müdürlüğü’nün ortak hareket etmesinin önemine vurgu yaptı.Cgc’den İl Müdürü Çebi’ye Ziyaret (1)

Bu ziyaret, Osmaniye’deki kurumlar arasında işbirliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Editör: Resul Özdil