Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz’dan Muhtarlara Teşekkür

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Düziçi Muhtarlar Derneği’nin nazik ziyaretine teşekkür etti. Başkan Kararmaz, dernek başkanı Eren Yaş, başkan yardımcısı Mehmet Suna ve köy, belde, mahalle muhtarlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçenin her köşesine daha iyi hizmet götürmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Duzici Muhtarlar Ak Parti

Muhtarlarla İş Birliği Vurgusu

Başkan Turgut Kararmaz, muhtarların yerel yönetimdeki önemine dikkat çekerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin verimli geçtiğini ifade etti. Kararmaz, muhtarlarla birlik ve beraberlik içinde ilçeye hizmet etmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Düziçi’de Gazze için Sessiz Yürüyüş ve Anma Etkinliği Düzenlenecek Düziçi’de Gazze için Sessiz Yürüyüş ve Anma Etkinliği Düzenlenecek

"Birlikte, ilçemizin her köşesinde daha iyi hizmetler için el ele çalışmaya devam edeceğiz!" – Turgut Kararmaz

Yerel Hizmetlerde Dayanışma

Ziyaret esnasında, köy ve mahallelerdeki ihtiyaçlar, vatandaşların beklentileri ve ilçenin gelişimine yönelik projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Başkan Kararmaz, muhtarların yerel yönetimlerin kılcal damarları olduğunu, onların görüş ve taleplerinin hizmetlerde yol gösterici olduğunu belirtti.

Kararmaz Muhtar (1)

İlçeye Daha İyi Hizmet İçin El Ele

Başkan Kararmaz, Düziçi’nin her köşesine hizmet götürmenin ancak dayanışma ve ortak çalışma ile mümkün olacağını ifade ederek, muhtarların bu konudaki desteklerinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Editör: Ersin ŞİMŞEK