İSTANBUL (AA) - Arzum OKKA, 20-22 Eylül'de Ankara Bilkent Center'da "Şehri Uyandıran Festival" sloganıyla gerçekleştirilen Ankara Kahve Festivali'ne katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arzum, bu yıl sekizincisi düzenlenen Ankara Kahve Festivali'nde yeni OKKA Espresso Serisi ile hazırladığı ikramlarıyla yer aldı.

Katılımcılar, markanın 10'uncu yılında tüketicileri ile buluşturduğu Arzum OKKA Espresso Serisi ile hazırlanan ikramlarla espresso serisini deneyimleme fırsatı bulurken Arzum OKKA Türk kahvesi makineleri ile hazırlanan Türk kahveleri de festival katılımcılarına sunuldu.

Kahveye dair atölyeler, seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve konserlere sahne olan festivalde, Arzum Kurumsal Mutfak Şefi Murat Çakmak'ın çok fonksiyonlu akıllı mutfak robotu Arzum Thermogusto ile hazırladığı çilekli frozen da ikram edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Türk kahvesi ve kültürünün Arzum için bir tutku ve sahiplendiği kültürel bir hazine olduğunu aktardı.

Kolbaşı, Arzum olarak bu hazinenin uzun yıllar boyunca yaşaması, kültürün tüm dünyaya yayılması adına büyük bir çaba gösterdiklerini vurgulayarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

Otokar, iki önemli modelinin başarılarını kutladı Otokar, iki önemli modelinin başarılarını kutladı

"Fakat böylesi etkinliklerde artık yalnızca Türk kahvesi makinelerimizle değil, lansmanını kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz Arzum OKKA Espresso Serimiz ile de yer alacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Bu ürün serisi ile birlikte Arzum OKKA yalnızca Türk kahvesinin değil, tüm kahve çeşitlerini kapsayıcı bir marka haline geldi. Arzum OKKA Espresso Makinesi Ailesi, Arzum OKKA’nın Türk kahvesindeki uzmanlığını espressoya yansıttığı bir ürün serisi ve bu alanda her bir ürün kendine has ve ayırt edici özellikleriyle öne çıkıyor. Bu ürün serisi ile kullanıcılarımıza uzun yıllardır yaşattığımız kahve keyfini bir adım ileriye taşıyoruz."

Kaynak: aa