"Yeni Dönem, Umut ve Heyecan Dolu Başlasın"

2024-2025 eğitim öğretim yılına büyük bir heyecan ve umutla başladıklarını belirten AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Türkiye'nin geleceğini inşa edecek olan öğrencilerin öğrenmeye olan azmi ve kararlılığının kendilerine güven verdiğini ifade etti. Gülsoy, "Eğitim, medeniyet yolculuğumuzda en önemli güç kaynağımızdır. Sizlerin bu yolda attığınız her adımı yakından takip ediyor ve gururla izliyoruz." dedi.

ERÜ'den araştırma üniversitesi başarısı ERÜ'den araştırma üniversitesi başarısı

Öğretmenlere de seslenen Gülsoy, "Değerli öğretmenlerimiz, sizler çocuklarımızın hayatına dokunan, onları bilgiyle donatan ve ülkemizin geleceğini şekillendiren kahramanlarsınız. Bu kutsal görevde her zaman yanınızdayız. Eğitimde kaliteyi yükseltme çabalarımız, sizlerin özverisi ve gayreti ile daha da güçlenecektir." şeklinde konuştu.

Velilere yönelik mesajında ise Gülsoy, "Kıymetli veliler, evlatlarımızın eğitiminde sizlerin rolü büyük. Bu süreçte onların yanında olmanız, onlara vereceğiniz destek, ülkemizin geleceğine yapılmış en büyük yatırımdır." ifadelerini kullandı.

Seydi Gülsoy, sözlerini "Birlikte, daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim öğretim yılı hepimiz için başarılarla dolu olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hepinize sağlıklı, huzurlu ve verimli bir eğitim yılı diliyorum." diyerek tamamladı.

Editör: Rabia İlkay Yıldız