BTP Lideri Hüseyin Baş'tan Yunan Sahil Güvenliği İhlallerine Sert Tepki BTP Lideri Hüseyin Baş'tan Yunan Sahil Güvenliği İhlallerine Sert Tepki

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Seydi Gülsoy, 6 Şubat depreminin ardından eşini kaybeden Hacer Demir’i ziyaret ederek, acılı ailesine destek verdi. Ziyarette, İslahiye İlçe Kaymakamı Mehmet Soylu, İlçe Koordinatörü Süleyman Şentürk, İlçe Başkanı Reşit Uluşan, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile Belediye Meclis Üyeleri Ali Göl ve Murat Dursun da hazır bulundu.

Depremzede Aileyi Ziyaret Etti (1)Destek ve Dayanışma Mesajı

Ziyaret sırasında, Gülsoy ve beraberindekiler, Hacer Demir’in acısını paylaşarak, aileye destek olmanın önemini vurguladılar. Hacer Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu zor günlerde yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Devletimizin desteğini hissetmek bize güç veriyor,” ifadelerini kullandı.

Depremzede Aileyi Ziyaret Etti (2)İhtiyaçların Belirlenmesi

Ziyaret sırasında, Gülsoy, ailelerin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinleyerek, sosyal destek projeleri hakkında bilgi verdi. Hacer Demir, “Yaşadığımız zorlu süreçte, devletimizin ve siyasilerin desteği çok önemli. Bizlere yardım eden herkese minnettarız,” dedi.

Depremzede Aileyi Ziyaret Etti (4)Bölgedeki Çalışmalar

Seydi Gülsoy, depremin ardından bölgede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler verdi. Depremzedelerin yaşadığı zorlukların aşılması için hükümetin tüm gücüyle çalıştığını belirten Gülsoy, “Bölgemizdeki ihtiyaçları karşılamak için gerekli adımları atıyoruz. Hiçbir depremzede yalnız bırakılmayacak,” şeklinde konuştu.

Depremzede Aileyi Ziyaret Etti (3)Dayanışmanın Gücü

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Gülsoy, “Hacer ablamızı ziyaret ederek, deprem sonrası yaşanan acıları bir nebze olsun hafifletmek istedik. Bu tür ziyaretler, toplumsal dayanışmanın ve birlikteliğin önemini bir kez daha gösteriyor. Acılarımızı paylaşarak, güçlü bir toplum olmalıyız,” ifadelerine yer verdi.

Bu anlamlı ziyaret, depremzedelere yönelik destek ve dayanışma ruhunun güçlenmesine katkıda bulunurken, yerel yönetimlerin ve siyasi liderlerin toplumsal sorumluluklarını hatırlatmış oldu. Hacer Demir ve benzeri ailelerin yalnız olmadıkları mesajı verildi.

Muhabir: Haber: Ersin Şimşek / Foto: Sosyal Medya