Ak Parti Düziçi Kadın Kolları Toplantısı Gerçekleşti

Ak Parti Yeni Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Ak Parti Düziçi Kadın Kolları'nın yönetim toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Kararmaz, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, teşkilat çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Ak Parti Yeni Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz’ın da katılım sağladığı Ak Parti Düziçi Kadın Kolları yönetim toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden Ak Parti Düziçi Kadın Kolları Başkanı Özlem Cuma, yaptığı açıklamalarda önemli mesajlar verdi.

Düziçi’nde İşçiler Asgari Ücret Zammı İstiyor Düziçi’nde İşçiler Asgari Ücret Zammı İstiyor

Özlem Cuma: "Birlikte Daha Güçlüyüz"

Kadın Kolları Başkanı Özlem Cuma, yaptığı konuşmada, kadın kollarının sahadaki çalışmalarına devam edeceğini vurguladı. Cuma, "Kadın kolları olarak bugüne kadar yürüttüğümüz projeleri daha da ileri taşımak için kararlıyız. Birlikte daha güçlü olacağız ve halkımıza en iyi hizmeti sunacağız.." ifadelerini kullandı.

"Toplantımız Hayırlara Vesile Olsun"

Turgut Kararmaz, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bugün ikinci günümüz. Toplantımız hayırlara vesile olsun. Dün ana kademe toplantımızı gerçekleştirdik, bugün ise kadın kolları ile bir araya geldik. Beldelerin kongresi sonrası ilçelerin kongresi de yapılacak.  Rabbim, bizi vatandaşlarımıza mahcup etmesin."

Ak Parti Duzici Turgut Kararmaz Kadin Kollari Toplanti

Kadın Kolları Teşkilatı Çalışmalarına Devam Ediyor

Toplantı esnasında, Ak Parti Kadın Kolları'nın yerel çalışmaları üzerine de önemli değerlendirmelerde bulunuldu. Kadın kollarının özellikle belde ve ilçe bazındaki faaliyetleri, partinin saha çalışmaları açısından büyük bir önem taşıyor. Turgut Kararmaz’ın, teşkilatın bir bütün olarak güçlü şekilde ilerlediğini vurgulaması, toplantının ana mesajları arasında yer aldı.

Kadın Kollarından Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Kadın kolları teşkilatı da toplantıda, yerel ve bölgesel çalışmalara hız vereceklerini, Ak Parti'nin misyonunu en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti. Toplantı sonrasında kadın kolları yönetimi, ilçedeki kadınların sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlamak amacıyla yeni projelerin de müjdesini verdi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK