CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

Çelenk Sunma ve İstiklal Marşı ile Başladı

Tören, Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen çelenk sunma ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Üsteğmen Fatih Pamuk günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü Kadirli'de Coşkuyla Kutlandı (3)Üsteğmen Pamuk, konuşmasında Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin önemine vurgu yaptı.

Öğrenciler Şiirleriyle Duygu Dolu Anlar Yaşattı

Tören, Kadirli’deki öğrencilerin okuduğu şiirlerle devam etti. Şiirler, 30 Ağustos’un Türk milletinin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesindeki yerini ve önemini bir kez daha hatırlattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü Kadirli'de Coşkuyla Kutlandı (8)Öğrencilerin duygusal ve etkileyici performansları, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü Kadirli'de Coşkuyla Kutlandı (1)Kaymakam Dolu’dan Tebrikleri Kabul

Programın ardından Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakamlık makamında tebriklerini kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü Kadirli'de Coşkuyla Kutlandı (4)Kaymakam Dolu, Kurum Yöneticileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen kabulde, bayramın coşkusunu ve birliğini pekiştiren samimi bir ortam oluşturuldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü Kadirli'de Coşkuyla Kutlandı (6)

Bayramın Önemi Vurgulandı

Törenin ardından Kaymakam Dolu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki yeri ve önemini vurgulayarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kazanılan bu büyük zaferin 102. yıl dönümünde, milletimizin birlik ve beraberliğini bir kez daha pekinleştirdik. Her bir vatandaşımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü Kadirli'de Coşkuyla Kutlandı (7)Kadirli’deki bu anlamlı ve coşkulu kutlama, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin tarihindeki önemli dönüm noktalarından biri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü Kadirli'de Coşkuyla Kutlandı (11)

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü Kadirli'de Coşkuyla Kutlandı (10)

Kaynak: Foto: Sosyal Medya