Kampanya, 17 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya Detayları ve Şartlar

Kampanya Süresi: 17 Ağustos 2024 tarihine kadar.

Hyundai, Iveco ile geliştirdiği "eMoovy"yi tanıttı Hyundai, Iveco ile geliştirdiği "eMoovy"yi tanıttı

Geçerli Alışverişler: Gürgençler mağazalarından yapılan 15 bin TL ve üzeri Mac veya iPad alışverişleri.

Ödül: 1.500 TL Bankkart Lira.

Ziraat Bankası müşterileri, kampanya süresi içinde Gürgençler mağazalarındaki Bankkart POS’larında yapacakları 15 bin TL ve üzeri teknoloji alışverişlerinde 1.500 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaklar. Kazanılan Bankkart Liralar, alışveriş sonrasında anında kartlara yüklenecek olup, yalnızca Gürgençler mağazalarında kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 6 Eylül 2024 itibarıyla geri alınacaktır.

Katılım Şartları:

  • Kampanya sadece Gürgençler mağazalarının fiziksel POS’larında geçerlidir. İnternet üzerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamına dahil edilmemektedir.
  • Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahipleri, kredi kartı veya banka kartı ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
  • Kampanyadan yalnızca bir kez yararlanılabilir ve en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanılabilir.
  • Alışverişin iptal edilmesi durumunda, kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.
  • Kampanyaya katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya “GURGENCLER” yazarak 4757’ye SMS gönderilerek başvuru yapılabilir.
  • Ek kartlar ve sanal kartlar asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bu özel fırsat ile teknoloji alışverişlerinizi Ziraat Bankası’nın avantajlarıyla yaparak, büyük bir tasarruf fırsatından yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için Ziraat Bankası’nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya en yakın şubeye başvurabilirsiniz. Acele edin ve bu fırsatı kaçırmayın!

Editör: Resul Özdil