Olay sonrası hastaneye kaldırılan Muhtar, yoğun bakımda entübe edildi.

MasterChef Türkiye'de Heyecan Dolu Anlar! Yeni Sezonda Nefes Kesen Bölümler TV8 Ekranlarında MasterChef Türkiye'de Heyecan Dolu Anlar! Yeni Sezonda Nefes Kesen Bölümler TV8 Ekranlarında

Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, ünlü sunucunun tedavi sürecinin yakından takip edildiği belirtiliyor. Muhtar'ın yoğun bakımda bulunması, hayranları ve medya camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

Velayet Davasıyla Gündemdeydi

Reha Muhtar, son dönemde eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı velayet davası ile gündemdeydi. 2010 yılında boşanan çift arasında yaşanan gerilim, uzun süre basında yer aldı. Deniz Uğur, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla Reha Muhtar'a velayet davası açmıştı. Mahkeme, Mina'nın velayetini Deniz Uğur'a, Poyraz'ı ise Reha Muhtar'a vermişti. Muhtar, oğlu Poyraz için Deniz Uğur'a iştirak nafakası davası açmış ve mahkeme, Uğur'un Poyraz için Muhtar'a aylık 7.500 lira nafaka ödemesine karar vermişti.

Medya Kariyeri

Reha Muhtar, 21 Temmuz 1959 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Muhtar, kariyerine TRT'de başlamış ve 1990'lı yıllarda Türkiye'nin en popüler televizyon programcılarından biri haline gelmiştir. Özellikle "Ateş Hattı" isimli programı ile tanınan Muhtar, Türk televizyonculuğunda haber programlarına yenilik getirmiştir.

Agresif ve mücadeleci üslubu ile dikkat çeken Muhtar, köşe yazarlığı yapmış ve birçok medya kuruluşunda önemli görevlerde bulunmuştur. Şimdi ise sağlık durumunun düzelmesi ve eski günlerine dönebilmesi için bekleniyor.

Editör: Resul Özdil