Yeni Askeri Dizilerle Ekranlara Dönüş: Önce Vatan, İşgal Günlerinde Aşk ve Teşkilat'ın Yenilikleri Yeni Askeri Dizilerle Ekranlara Dönüş: Önce Vatan, İşgal Günlerinde Aşk ve Teşkilat'ın Yenilikleri

Talulah Riley, “Aşk ve Gurur” ve “Rock’n Roll Teknesi” gibi filmlerle tanınırken, 34 yaşındaki Thomas Brodie-Sangster “Nanny McPhee”, “Aşk Her Yerde” ve “The Queen's Gambit” gibi yapımlarda yer aldı.

Aşkları Sette Başladı

Mart 2021’de Disney+ için çekimlere katılan iki oyuncu, sette tanışarak ilişkiye başladılar. Talulah Riley, 2023 yılında Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “İki yıllık birlikteliğimizin ardından Thomas Brodie-Sangster ile nişanlandığımızı paylaşmaktan çok mutluyum” diyerek nişanlandıklarını duyurmuştu.

Ünlü Oyuncular Talulah Riley Ve Thomas Brodie Sangster Romantik Bir Törenle Evlendi! (3)Elon Musk ile İnişli Çıkışlı İlişkisi

Talulah Riley, Elon Musk ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiyle de biliniyor. Çift, ilk olarak 2010 yılında evlendi ve 2012’de boşandı. Ancak 2013’te yeniden evlenen çift, 2016’da tekrar yollarını ayırdı. Musk, 2014 yılında boşanma davası açmış, ardından davayı geri çekmiş olsa da, 2016 yılında Riley boşanma davası açmıştı.

Ünlü Oyuncular Talulah Riley Ve Thomas Brodie Sangster Romantik Bir Törenle Evlendi! (4)Riley, Musk ile olan ilişkisi hakkında verdiği bir röportajda, “İlk izlenimlerim onun çok tatlı olduğu ve oldukça utangaç göründüğü yönündeydi. 'Elimi dizine koyabilir miyim' dedi, ben de 'Tamam devam et' dedim, sormasının çok tatlı olduğunu düşündüm. 'Genelde bunu yapmam ama yarın seni görmek isterim, kahvaltıda buluşabilir miyiz?' diye sordu ve böylece kahvaltı yaptık. Kahvaltı sonunda benimle 'öğle yemeği yer misin' dedi ve öğle yemeğine gittik. Sonra 'akşam yemeğine gelir misin' dedi” ifadelerini kullandı.

Ünlü Oyuncular Talulah Riley Ve Thomas Brodie Sangster Romantik Bir Törenle Evlendi! (1)Yeni Hayatları İçin Kırsal Kesimde Malikane Aldılar

Çifte yakın bir kaynağa göre, Thomas Brodie-Sangster ve Talulah Riley birlikte kırsal kesimde bir malikane satın aldılar. Bu yeni başlangıçla çift, huzurlu ve sakin bir yaşamı tercih ediyor.

Talulah Riley ve Thomas Brodie-Sangster, hem kariyerlerinde hem de özel hayatlarında yeni bir sayfa açarak mutlu bir geleceğe adım atıyorlar.

Editör: Resul Özdil