24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı başlıyor 24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı başlıyor

İlk hafta aldıkları sonuçlarla dikkat çeken takımlar, bu hafta da galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak.

Haftanın Öne Çıkan Maçları

Cumartesi günü, 17 Ağustos'ta, futbolseverler için dolu dolu geçecek. Günün ilk maçında saat 19:15'te Bellona Kayserispor, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda Net Global Sivasspor'u ağırlayacak. Mücadelede orta hakem olarak Turgut Doman düdük çalacak.

Göztepe, aynı gün saat 21:45'te Gürsel Aksel Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek. Kadir Sağlam'ın yöneteceği bu zorlu maç, haftanın en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olarak öne çıkıyor. Aynı saatte Adana Demirspor ise Yeni Adana Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Bu mücadeleyi Cihan Aydın yönetecek.

Pazar Gününe Devam

18 Ağustos Pazar günü ise saat 19:15'te Rams Başakşehir FK, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Corendon Alanyaspor'u konuk edecek. Hakem Arda Kardeşler’in görev yapacağı bu maçta, her iki takım da galibiyet için mücadele verecek. Saat 21:45'te ise Beşiktaş, Beşiktaş Park'ta Antalyaspor'u ağırlayacak. Bu mücadelede Mehmet Türkmen düdük çalacak. Aynı saatte, Gaziantep FK Kalyon Stadyumu'nda Samsunspor ile karşılaşacak.

Haftanın Kapanışı

Haftanın kapanış maçları, 19 Ağustos Pazartesi günü oynanacak. Atakaş Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı ağırlarken, İkas Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Sipay Bodrum FK ile karşılaşacak. Bu iki maç da saat 21:00'de başlayacak.

Futbolseverler, dört gün boyunca Süper Lig'de nefes kesen mücadelelere tanık olacak. Kazanan takımların yanı sıra sahadaki mücadelenin kalitesi de futbol tutkunlarının ilgisini çekecek.

Editör: Resul Özdil