Bordo-mavililer, kamp süresince yoğun bir antrenman programı uygulayarak sezona hazırlandı.

Kampın Detayları

Trabzon'dan 1 Temmuz'da Szeged'e gelen Trabzonspor, burada 2 hazırlık maçı oynadı ve 1'i salonda olmak üzere toplam 19 antrenman gerçekleştirdi. İlk hazırlık maçında Macaristan İkinci Lig ekiplerinden Szeged Csanad'ı 2-1 yenen bordo-mavililer, ikinci maçta ise Sırbistan Birinci Lig takımlarından Zeleznicar Pancevo'yu 3-1 mağlup etti.

Maç Performansları

Trabzonspor, iki maçta toplam 5 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü. Szeged Csanad maçında Umut Bozok ve Trezeguet, Zeleznicar Pancevo karşısında ise Bardhi, Visca ve Enis Destan golleri kaydetti.

Nwakaeme'nin Dönüşü

Trabzonspor'un eski oyuncusu Anthony Nwakaeme, kamp süresince fiziksel açığını kapatmak için yoğun çalıştı. Nijeryalı oyuncu, kampın büyük bölümünde antrenör eşliğinde bireysel çalıştıktan sonra son 2 gün takımla birlikte antrenman yaptı. Nwakaeme, Zeleznicar Pancevo maçının son 30 dakikasında oyuna girerek eski ritmini yakalamaya çalıştı.

Millilerden Draguş Katıldı

Avrupa Şampiyonası'na katılan milli oyunculardan sadece Denis Draguş, Trabzonspor'un kampına katıldı. 12 Temmuz'da kampa gelen Draguş, son oynanan maçta görev almazken takımdan ayrı çalıştı. Diğer milli oyuncular Tomas Meunier ve Uğurcan Çakır ise tedavilerini tamamladıktan sonra takıma Trabzon'da katılacaklar.

Futbol: Trendyol 1. Lig Futbol: Trendyol 1. Lig

Trezeguet Hırslı

Trabzonspor'un hazırlık maçlarında öne çıkan oyuncularından biri Mısırlı futbolcu Trezeguet oldu. Trezeguet, hücumda gösterdiği etkili performansla maçların kazanılmasında önemli rol oynadı. Genç oyuncular Cihan Çanak ve Salih Malkoçoğlu da kamp boyunca dikkat çeken isimler arasında yer aldı.

Transferler Bekleniyor

Kamp süresince Trabzonspor'a herhangi bir yeni transfer katılmadı. Özellikle stoper, orta saha ve forvet mevkilerine oyuncu arayışında olan Trabzonspor, transfer görüşmelerinde netleşme olmadığı için kampa yeni bir oyuncu dahil edemedi.

Dönüş ve Hazırlıklar

Trabzonspor, öğleden sonra özel uçakla Trabzon'a dönecek. Oyunculara 3 gün izin verilecek. 18 Temmuz'da Trabzon'da toplanacak olan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda yapacakları maçın hazırlıklarına başlayacaklar. Kamp süresince tatilini yakın ülkelerde geçirmek isteyen oyuncular, kamptan ayrı ayrıldılar.

Trabzonspor, yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı ve gözünü UEFA Avrupa Ligi'ne çevirdi. Bordo-mavili takımın hedefi, Avrupa'da başarılı bir sezon geçirmek.

Editör: Resul Özdil