Bu kampanya, Osmaniye’de ev sahibi olmayı düşünenler için cazip peşinat ve vade seçenekleri sunarak büyük bir fırsat sunuyor.

Düziçi Toki Konutları BittiOsmaniye’deki Satış Detayları

TOKİ’nin düzenlediği açık artırmada, Osmaniye’deki konutlar için yüzde 25 peşinat ve 72 veya 120 ay vadeli ödeme seçenekleri sunulacak. Ayrıca, iş yerleri için de yüzde 15 peşinat ve 60 ay vadeli ödeme planları mevcut olacak. Toplamda, 310 konut ve iş yeri açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.

Tokiler Osmaniye DüziçiBaşvuru Tarihleri ve Süreci

Osmaniye’deki vatandaşlar, konutlar için başvurularını 19 Ağustos 2024 tarihine kadar, iş yerleri için ise 20 Ağustos 2024 tarihine kadar yapabilecekler. Açık artırmalar, 20 Ağustos Salı günü konutlar için, 21 Ağustos Çarşamba günü ise iş yerleri için gerçekleştirilecek. Açık artırmalar, Ankara’daki The Green Park Hotel ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak. İnternet üzerinden başvuru yapacak olanlar, başvurularını 19 ve 20 Ağustos 2024 tarihleri arasında saat 10.30’a kadar tamamlayabilecekler.

Devlet Destekli Tarım Sigortaları'nın yaygınlaştırılması için ilk toplantı Batman'da yapıldı Devlet Destekli Tarım Sigortaları'nın yaygınlaştırılması için ilk toplantı Batman'da yapıldı

Osmaniye'deki Toki̇ Deprem Konutlarına Aksa Doğalgaz'dan Gaz Arzı (1)Finansman ve Başvuru Yöntemleri

TOKİ’nin sağladığı bu finansman seçenekleri, Osmaniye’de konut ve iş yeri almayı planlayanlar için önemli bir fırsat sunuyor. Bankacılık işlemleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubelerinden yapılabilecek.

Toki

Osmaniye’deki Projeler

Kampanya kapsamında Osmaniye’deki konutlar ve iş yerleri, geniş bir yelpazede sunulacak. TOKİ’nin Osmaniye için sunduğu finansman seçenekleri, konut ve iş yeri sahipliği hayalini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat oluşturuyor.

Bu kampanya, Osmaniye’de konut ve iş yeri almayı düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunarken, TOKİ’nin geniş çaplı satışlarıyla yerel ekonomik hareketliliğe katkıda bulunması bekleniyor.

Editör: Resul Özdil