Spor

TFF'den Kocaelispor'a 'Yeşil Forma' Engeli

Kocaelispor, Manisa FK maçına 'zümrüt yeşili' forma ile çıkmak için TFF'ye başvurdu, ancak TFF bu talebi reddetti.

Abone Ol

Kocaelispor, TFF'den gelen olumsuz yanıt sonrası formada değişikliğe gidiyor.

Kocaelispor, Pazar akşamı Manisa FK ile oynayacağı maçta taraftarın yoğun isteği üzerine 'zümrüt yeşili' forma ile sahaya çıkmak için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu. Ancak TFF, bu formanın deplasman forması olduğu gerekçesiyle talebi reddetti.

Zümrüt Forma Kararı Reddedildi

TFF 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor, Manisa FK ile oynayacağı karşılaşma öncesinde taraftarların tercih ettiği 'zümrüt yeşili' forma ile sahaya çıkmak için TFF'ye gerekli izin başvurusunda bulundu. Ancak federasyon, formanın deplasman forması olması nedeniyle bu isteği kabul etmedi. Bu gelişmenin ardından Kocaelispor, herhangi bir değişiklik olmazsa maça çubuklu forma ile çıkacak.

Taraftarın Tercihi Zümrüt Yeşili

Kocaelispor Kulübü, çubuklu, beyaz ve alternatif olmak üzere üç farklı kategoride toplam 12 formayı sosyal medya üzerinden taraftarların oylamasına sunmuştu. Oylama sonucunda 'zümrüt yeşili' forma büyük ilgi görmüş ve satışa çıkarılmıştı. Ancak TFF'nin bu kararı sonrası Kocaelispor'un sahaya hangi formayla çıkacağı merak konusu oldu.

Maç Öncesi Konser Sürprizi

Pazar günü oynanacak maç öncesi Kocaelispor taraftarları için sürpriz bir etkinlik de planlandı. Şarkıcı Bayhan, Kocaelispor taraftarına mini bir konser verecek. Bu özel etkinlik, taraftarlar arasında heyecan yaratırken, maçın atmosferine renk katması bekleniyor.

Kocaelispor'un forma değişikliği kararı, takımın moralini ve motivasyonunu nasıl etkileyeceği ise Pazar akşamı oynanacak maçta belli olacak.