Yeni fiyatlar kapsamında, ÖTV’siz olarak 462.000 TL’den satışa sunulan Hyundai i10, Türkiye’nin en uygun fiyatlı otomobili olmaya devam ediyor.

En Ucuz Fiyatlı Sistem: ÖTV Muafiyeti

Otomobil alıcıları, artan maliyetler ve yüksek vergi yükleri altında en uygun fiyatlı seçenekleri araştırmaya devam ediyor. Özellikle sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için en önemli avantajlardan biri ÖTV muafiyeti. ÖTV muafiyeti, yüzde 90 ve üzeri engelli bireylere tanınan bir hak olup, bu kişilerin ÖTV ödemeden araç sahibi olmalarını sağlıyor.

ÖTV Muafiyetinin Sağladığı Avantajlar

  • Vergisiz Fiyat Avantajı: ÖTV muafiyeti ile otomobil fiyatlarında önemli bir indirim sağlanıyor. Bu indirim oranı, otomobilin toplam maliyetinde en az yüzde 40’lık bir düşüş anlamına geliyor.
  • ÖTV Dahil Fiyat Limiti: ÖTV muafiyeti hakkından yararlanacak bireyler, ÖTV dahil fiyatı 1.591.200 TL’yi aşmayan araçları satın alabiliyorlar.

Hyundai i10 İçin ÖTV’siz Fiyat

Hyundai, i10 modeline yönelik Haziran 2024 fiyat listesini açıkladı. Buna göre, Türkiye’nin en ucuz otomobili unvanını koruyan Hyundai i10, alt donanım seçenekleriyle 835.000 TL’den satışa sunulmaya devam edecek. Ancak, ÖTV muafiyeti hakkına sahip olanlar için bu fiyat 462.000 TL’ye kadar düşüyor. Bu avantajlı fiyat, sadece ÖTV muafiyeti şartlarını taşıyan bireyler için geçerli olup, diğer müşteriler standart fiyat üzerinden satın alabilecekler.

Taşıt Kredisi İmkanı

462.000 TL’ye sıfır kilometre Hyundai i10 satın alacak olanlar için bir diğer önemli avantaj da taşıt kredisi imkanları. Bu kapsamda, alıcılar otomobilin fiyatının yüzde 50’sine kadar olan kısmını 36 ay vadeli taşıt kredisi ile ödeyebiliyorlar. Bu finansman seçeneği, araç sahibi olmak isteyenlere önemli bir kolaylık sağlıyor.

Hyundai’nin sunduğu yeni fiyat avantajları ve ÖTV muafiyeti ile Hyundai i10, sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için cazip bir seçenek haline geldi.

Özellikle engelli bireyler için büyük bir fırsat sunan bu sistem, otomobil sahibi olmayı kolaylaştırıyor ve ekonomik yükü önemli ölçüde hafifletiyor.

Anadolu Isuzu'nun tam elektrikli yeni modeli "BIG.e" Almanya'daki fuarda tanıtıldı Anadolu Isuzu'nun tam elektrikli yeni modeli "BIG.e" Almanya'daki fuarda tanıtıldı

Hyundai i10 modeline yönelik bu indirim kampanyası, uygun fiyatlı araç arayışında olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Editör: Resul Özdil