TFF 2. Lig ekiplerinden Serik FK, Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor forması giyen deneyimli futbolcu Hakan Arslan'ı transfer etti.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hakan Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Açıklamada, "Kulübümüz, Süper Lig'de Sivasspor forması ile 365 müsabakada 50 gol ve 15 asist ile sayısız başarısı olan Hakan Arslan ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Oyuncumuza Serik FK forması altında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Hakan Arslan'ın Sivasspor'dan Ayrılışında Sitemli Açıklama

Hakan Arslan, Sivasspor'dan ayrılırken yönetime karşı sitem dolu bir açıklama yapmıştı. Ayrılık sonrası Arslan, kulüp yönetimi ile ilgili kırgınlıklarını dile getirmişti. Arslan, bu süreçte yaşadığı hayal kırıklığını ve yönetimle ilgili yaşadığı sorunları basına yansıttı.

Sivasspor'dan Cevap: Atatürk’ün Sözleriyle Yanıt

Sivasspor, Hakan Arslan'ın açıklamalarına Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözleriyle yanıt verdi. Kulüp, bu ünlü sözlerle, sporcularının sadece yetenekli değil, aynı zamanda ahlaki değerlere sahip olmalarını da önemsediklerini vurguladı.

Yeni Bir Sayfa Açılıyor

TOFAŞ Uralmash Ekaterinburg’u 78-66 mağlup etti TOFAŞ Uralmash Ekaterinburg’u 78-66 mağlup etti

Serik FK'nın kadrosuna kattığı Hakan Arslan, kulübü için önemli bir transfer olarak değerlendiriliyor. Arslan’ın yeni takımında nasıl bir performans sergileyeceği ve Sivasspor ile yaşanan bu ayrılığın ardından nasıl bir döneme gireceği merakla bekleniyor. Hem Arslan hem de Serik FK için yeni bir sayfa açılmış oldu.

Editör: Resul Özdil