Yapılan güncellemelerle birlikte, Renault Clio'nun donanım seçenekleri azaltıldı ve fiyatları da artırıldı.

Dünya havacılık sektörü temsilcileri "Hitit Partner's Event" etkinliğinde buluştu Dünya havacılık sektörü temsilcileri "Hitit Partner's Event" etkinliğinde buluştu

Renault Megane Sedan OtomobilDonanım Seçeneklerinde Azalma

Daha önce 7 farklı donanım seçeneği sunan Renault Clio, şu anda sadece 3 farklı donanım seçeneği ile tüketicilere sunuluyor. Bu değişiklik, özellikle en ekonomik seçeneklerden bazılarının kaldırılmasıyla dikkat çekiyor. Yeni donanım seçenekleri ve detayları hakkında ise Renault tarafından ayrıntılı bilgi verilmedi.

Yenilenen Renault Clio'nun Mart Ayı Fiyat Listesi Açıklandı! İşte DetaylarFiyatlar Yükseldi

Yapılan güncelleme sonrasında Renault Clio'nun fiyatlarında da artış gözlemleniyor. Özellikle en ekonomik model olan Renault Clio Evolution 1.0 Tce X-Tronic 90 hp için belirlenen yeni fiyat 1.153.000 TL olarak açıklandı. Diğer donanım seçenekleri ise şu şekilde:

  • Renault Clio Techno Esprit Alpine 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 1.281.000 TL
  • Renault Clio Techno Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 145 hp: 1.547.900 TL

Renault Suv Ailesinden Özel Takas Desteği 150.000 Tl'ye Varan İndirim Fırsatı!Bu fiyat değişiklikleriyle birlikte, Renault Clio'nun piyasadaki rekabet gücü ve satış performansı önümüzdeki dönemde dikkatle takip edilecek. Otomobilseverler ve tüketiciler, yenilenen fiyat ve donanım seçenekleriyle ilgili gelişmeleri merakla bekliyor.

RenaultRenault Clio'nun güncellenen fiyatları ve donanım seçenekleriyle ilgili detaylar, otomobil sektöründe önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Editör: Resul Özdil