Ferhatoğlu, başkan ve yönetim ile taraftarlara teşekkür ederek, desteklerinin karşılığını vermek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını vurguladı.

Futbol: Trendyol Süper Lig Futbol: Trendyol Süper Lig

Osmaniyespor, 28 Temmuz’da başladığı sezon hazırlıklarının 2. etap kampını bugün Erciyes’te tamamladı. Hazırlıklar 3 etap olarak planlanmıştı ve önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren Osmaniye’de devam edilecek.

Geçen sezondan sözleşmesi devam eden 7 oyuncu ve yapılan 15 transfer ile antrenmanlara hız kesmeden devam eden Osmaniyespor, bu süreçte 30 antrenman ve 4 hazırlık maçı gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ferhatoğlu, fiziksel yüklenmelere odaklandıkları bu dönemde, oyuncularına pozitif futbol anlayışını aktarmaya çalıştıklarını belirtti.

Ferhatoğlu, hazırlık maçlarında skorlardan bağımsız olarak arzuladıkları oyuna yaklaşmaya başladıklarını ifade ederken, takımın istek ve disiplininden memnuniyetini dile getirdi. Evlerinde oynayacakları son hazırlık maçı ile ligdeki ilk karşılaşmaları olan 52 Ordu maçına yönelik hazırlıkların süreceğini duyurdu.

Osmaniyespor, yeni sezon öncesi kamp sürecini başarıyla tamamlayarak, lige iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Editör: Resul Özdil