Osmaniye’de bir zincir market tarafından dağıtılan 500 TL yüklü alışveriş kartlarıyla vatandaşların kimlik bilgileri ve video kayıtlarını alarak izinsiz banka hesapları açıldığı tespit edildi. Yaklaşık 12.500 vatandaşı mağdur eden bu olay, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda Emniyet Müdürlüğü’nün titizlikle yürüttüğü bir operasyonla gün yüzüne çıktı.

Kadirli'de Silah Sesleri: Gençler Arasında Kavga Çıktı, 3 Yaralı Kadirli'de Silah Sesleri: Gençler Arasında Kavga Çıktı, 3 Yaralı

30 Eylül 2024 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda, dolandırıcılık suçuna karıştığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden; Volkan Ö., Mert B., Nazlıcan İ., Haşim İ., Ufuk Ö., Ezgi B., Tuğçe Nur T. ve Sultan B. isimli 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Filiz A. Ö. isimli bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yetkililer, vatandaşları bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmaya çağırdı. Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Editör: Şeyma Kundakcı