Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'nin ilçelerinde Gaziler Günü kutlandı Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'nin ilçelerinde Gaziler Günü kutlandı

Pazar sabahına 27°C sıcaklıkla ve parçalı bulutlu bir hava ile başlayan Osmaniyeliler, yeni haftaya yağmurla merhaba diyecek.

Osmaniye Yagmur Aa 2029591Pazartesi günü sıcaklık 29°C’ye yükselecek, ancak hafif yağmur beklentisi nedeniyle zaman zaman yağış görülebilir. Salı günü ise parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak ve sıcaklık yine 29°C civarında seyredecek.

Yağmur (1)-1

Hafta ortasında, Çarşamba ve Perşembe günleri de hafif yağmur Osmaniye'de etkisini sürdürecek. Sıcaklıkların her iki gün de 29-30°C arasında olacağı tahmin ediliyor. Yağışın aralıklarla devam etmesi bekleniyor, bu nedenle dışarıda plan yapanların yanlarına şemsiye almaları öneriliyor.

Yağmur (2)Bu hafta Osmaniye’deki hava durumu, hafif yağmur ve bulutlu havanın etkisi altında geçecek. Özellikle yağışlı günlerde trafikte dikkatli olunması ve ani hava değişimlerine karşı tedbirli olunması tavsiye ediliyor.

Editör: Resul Özdil