Osmaniye’de Depremzedeler Köy Evlerine 1 Ay İçinde Kavuşacak

Osmaniye'de Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yönelik konut projeleri hızla ilerliyor. Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, kırsal alanda inşa edilen köy evlerinin 1 ay içinde hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.

Köy Evlerinin İnşası Tamamlanıyor

Hasanbeyli ilçesi Çolaklı Köyü'nde yapımı süren köy evleri, 148 metrekarelik alanları, radya temel üzerine perde beton yapıları ve her konut için yaklaşık 18 ton demir kullanımıyla dikkat çekiyor. Vali Yılmaz, bu evlerin “villa diyebileceğimiz lüks konutlar” olduğunu belirterek, inşaat sürecinde gelinen noktadan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayrıca, bu projelerin 1 ay içinde tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Köy Evi

Diğer Konut Projeleri de Devam Ediyor

Vali Yılmaz, Şekeredere, Yeşilyurt, Dervişiye ve Kalecik'teki konut projelerinin de sürdüğünü ve anahtarların en kısa sürede teslim edileceğini açıkladı.

TOKİ Konutlarında Anahtar Teslimi

Bu ayın sonuna kadar, Akyar 2. Etap TOKİ Konutlarında tamamlanan 90 deprem konutunun anahtarları da hak sahiplerine teslim edilecek. Teslimat Vali Dr. Erdinç Yılmaz , Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy ve AKP İl Başkaı M.Sadi Binboğa tarafından gerçekleştirildi.

Toprakkale Büyüktüysüz İlkokulu’nda Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği Düzenlendi Toprakkale Büyüktüysüz İlkokulu’nda Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği Düzenlendi

Osmaniye Valisi, hemşehrilerine en iyi konutları sunmak için büyük bir çaba içinde olduklarını vurguladı ve projelerin ilerleyişinin yakından takip edildiğini belirtti.

Köy Evi2

Editör: Rabia İlkay Yıldız