İlçe ve belde teşkilatları, partililer ve bölge halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşen kongrelerde, Osmaniye'nin kalkınma projeleri, yerel hizmetler ve gelecekteki hedefler ele alındı. Ak Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, belediye başkanları ve teşkilat başkanları önemli açıklamalar yaparak bölgeye yönelik projeleri anlattı.

Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (3)ELLEK’TE ARİF YILDIZ YENİ BAŞKAN OLDU

Ellek’te yapılan 8. Olağan Kongre’de, yeni belde başkanı Arif Yıldız seçildi. Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir, beldenin gelişimi için yapılan altyapı projelerine değinirken, ilçelik statüsü için yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Abbas Yeşildemir, altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve bölgenin ilçelik statüsüne kavuşmayı hak ettiğini vurguladı. Eski başkan Osman Kaynak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Yeşildemir, yeni başkan Arif Yıldız’a başarılar diledi.

Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (5)DÜZİÇİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA İBA’DAN 16 KASIM KONGRESİ İÇİN DAVET

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba da kongrede yaptığı konuşmada, partinin yeni dönem hedeflerinden bahsetti. Mustafa İba, görevini başarıyla yürüten Arif Yıldız'a tebriklerini sunarken, Osman Kaynak’a teşekkür etti. Ayrıca, 16 Kasım’da yapılacak olan Düziçi İlçe Kongresi'ne tüm hemşehrilerini davet etti. İba, "Partimizin dinamizmi ve yenilikçi ruhu sayesinde önümüzdeki dönemde Düziçi'ne daha büyük hizmetler getireceğiz" diyerek kongreye büyük katılım beklediğini ifade etti.

YARBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ÖKKEŞ AKSOY'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, Ellek Kongresi'nde yaptığı açıklamada, bölgenin hizmetlerle daha da gelişeceğini belirtti. Aksoy, yeni başkan Arif Yıldız’a başarılar dileyerek, Osman Kaynak’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Kongrelerin partinin dinamizmini artırdığını ve teşkilatların daha güçlü hale gelmesini sağladığını vurgulayan Aksoy, "Hep birlikte çalışarak bölgemize daha fazla hizmet kazandıracağız" dedi.

Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (9)AK PARTİ DÜZİÇİ İLÇE BAŞKANI TURGUT KARARMAZ: "2028 SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYORUZ"

Düziçi'nde Yola Devrilen Tanker Korkuttu Düziçi'nde Yola Devrilen Tanker Korkuttu

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, kongrede yaptığı konuşmada, 2028 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. Kararmaz, yapılan kongrelerle parti kadrolarının yenilendiğini ve uzun vadeli hizmet sürecine girildiğini ifade etti. Kararmaz, Türkmen ve Cevdetiye’de de kongrelerin başarıyla tamamlandığını ve bu sürecin Osmaniye genelinde büyük bir coşkuyla devam edeceğini vurguladı. "Düziçi ve Osmaniye genelinde hizmet yağacak" diyerek bölgenin altyapı, sağlık ve eğitim projelerinin hızla devam ettiğini belirtti.

Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (9)TÜRKMEN VE CEVDETİYE’DE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Aynı gün Türkmen ve Cevdetiye’de de 8. Olağan Kongreler gerçekleştirildi. Türkmen Belediye Başkanı ve Ak Parti teşkilat yetkilileri, kongrede bölgedeki hizmetlerin değerlendirildiğini ve yeni projelerin hızla devreye gireceğini açıkladı. Cevdetiye’de yapılan kongrede ise altyapı ve sosyal hizmetlerin öncelikli olduğu vurgulanırken, halkın taleplerinin en kısa sürede karşılanacağı ifade edildi.

Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (1) Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (11) Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (10)Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (8)Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (7)Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (5)Osmaniye'de Coşkulu Kongre Süreci (4)

Editör: Ersin ŞİMŞEK