Düziçi

Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy ve Heyetinden Yarbaşı’na Ziyaret

Osmaniye Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Seydi Gülsoy, Düziçi İlçe Koordinatörü Oğuzhan Velipaşaoğlu ile birlikte Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy’un misafiri olarak Yarbaşı Beldesi’ne önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Abone Ol

Ziyarette, Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, İlçe Başkan Vekili Ufuk Oğulcan ve diğer teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Başkan Aksoy, Sayın Vekilimiz ve İlçe Koordinatörümüze Yarbaşı Beldesi’ne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karaçarlı İlkokulu’nda Eğitim Öğretim Heyecanı

Ziyaretin bir diğer önemli durağı Karaçarlı İlkokulu oldu. Milletvekili Gülsoy, İlçe Koordinatörü Velipaşaoğlu, Belediye Başkanı İba, İlçe Başkan Vekili Oğulcan ve teşkilat mensupları ile birlikte okulun ilk gün heyecanını yaşayan öğrencilerle buluştu. Yarbaşı Belediyesi olarak tüm okullara okul üniforması desteğinde bulunulduğu vurgulandı. Karaçarlı İlkokulu öğrencilerine hazırlanan hediyeler, Milletvekili Seydi Gülsoy tarafından takdim edildi. Başkan Aksoy, tüm öğrencilere, velilere ve öğretmenlere başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileklerinde bulundu.

Yarbaşı Taziye Evi İncelemeleri

Heyet ayrıca yapımına devam edilen Yarbaşı Taziye Evi’ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi. Yarbaşı halkına hizmet sunacak olan taziye evinin yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Aksoy, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

Karacaören Mahallesi Yol Yapım Çalışmaları Sürüyor

Ziyaret çerçevesinde Karacaören Mahallesi’nde devam eden asfalt yol yapım çalışmaları da yerinde incelendi. Belediye Başkanı Aksoy, Yarbaşı’nda başlatılan yol yapım seferberliğinin bozuk yol kalmayıncaya kadar süreceğini ve “Durmak Yok, YOL’a Devam” sloganıyla çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.