İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak ve teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden alınacak.

İhale Detayları

İhale kapsamında sahanın tel örgülerinin onarımı ve 25 metre direk yapılması planlanıyor. Projenin süresi, yer tesliminden itibaren 5 takvim günü olarak belirlenmiş durumda. İhaleye katılmak isteyen firmalar, gerekli belgeleri ve tekliflerini 20 Eylül 2024, saat 14:00’e kadar EKAP üzerinden sunabilecekler.

İhalenin sonuçlanmasının ardından kazanan firma ile anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. Teklifler, sadece yerli istekliler tarafından verilebilecek ve firmalar, belirledikleri bedelin %3'ü oranında geçici teminat sunacaklar.

Katılım Koşulları

İhaleye katılacak firmalar, iş deneyim belgelerini sunmak zorunda olup, teklif edilen bedelin %50’sinden az olmamak kaydıyla benzer işlerde tecrübe göstermeleri bekleniyor. Ayrıca, inşaat mühendisliği veya mimarlık alanında denk kabul edilen mühendislik bölümlerinden mezun olanlar, benzer iş deneyiminde avantajlı sayılacak.

Teklif Verme Süreci

Firmalar, ihale dokümanlarını EKAP üzerinden ücretsiz inceleyebilir ancak ihaleye katılabilmek için dokümanların e-imza ile indirilmesi zorunlu. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi 90 takvim günü olarak belirlenmiştir.

İhale ile ilgili daha fazla bilgiye ve ayrıntılara EKAP üzerinden ulaşılabilir.

Körfez’de drift nefes kesti Körfez’de drift nefes kesti

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şehrin spor altyapısını iyileştirmek adına düzenlediği bu bakım ve onarım ihalesiyle futbol sahasının daha güvenli ve modern bir hale getirilmesini amaçlıyor.

Editör: Resul Özdil