Cinayette Şok Gelişme: 8 Kişi Tutuklandı
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüpheli gözaltına alınmıştı. Dün adliyeye sevk edilen 22 kişiden 8’i, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Tutuklananlar arasında Narin Güran’ın annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve amcası Fuat Güran da bulunuyor. Diğer tutuklular arasında, amca Salim Güran’ın işçileri ve aile üyeleri yer alıyor.

Baba Serbest Bırakıldı, 10 Şüpheliye Adli Kontrol
Narin Güran cinayeti soruşturmasında baba Arif Güran, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Toplamda 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, geri kalan 10 kişi hakkında ise herhangi bir işlem yapılmadı. Cinayetle ilgili gözaltına alınan kişiler arasında annenin yanı sıra aileye yakın isimler de bulunuyor.

Narin'in babası Arif Güran ifadesi

Narin’in Cesedi Çuvalla Saklanmış Halde Bulundu
21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, arama çalışmalarının 19’uncu gününde Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde ölü bulundu. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cesedinin bir çuvalın içine konulduğunu, çuvalla birlikte derenin kenarına getirildiğini ve üzerine ağaç dalları ile taşların örtülerek gizlendiğini açıkladı.

Narin Guran Olum

Amca Salim Güran Daha Önce Tutuklanmıştı
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Narin’in amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran, 2 Eylül’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Salim Güran’ın, suç delillerini yok etme ve suça iştirak iddialarıyla tutuklandığı belirtildi.

Antalya'da akaryakıt istasyonunda bir kişi ölü bulundu Antalya'da akaryakıt istasyonunda bir kişi ölü bulundu

Narin Anne Ve Amcası

Elleri Kelepçeli Görüntülendiler
Tutuklanan 8 kişi, adliyeye elleri kelepçeli olarak getirildi ve bu anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde zanlıların, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildikleri görüldü. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Nari̇n Güran Tutuklu

Soruşturma Derinleşiyor
Narin Güran cinayeti ile ilgili olarak başlatılan soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Emniyet birimleri ve savcılık, olayla ilgili elde edilen delilleri titizlikle inceleyerek, cinayetin tüm yönleriyle aydınlatılmasına çalışıyor. Gelecek günlerde yeni gelişmelerin yaşanabileceği ifade ediliyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız