Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Baba Arif Güran’ın İfadesi

Narin’in babası Arif Güran, ifadesinde Salim Güran ile aralarındaki sorunun çözüldüğünü belirtti. Güran, “Salim ile aramızda hiçbir problem yoktu. Alacak verecek meselesi vardı, ama bunu kendisine verdim. Aramızda alacak verecek meselesi de kalmadı” dedi. Ayrıca, Salim’in tarlalarını ekip biçtiğinden hesaplarının da uyumlu olduğunu vurguladı.

8 Yaşındaki Narin’in Ölüm Nedeni Belli Oldu: Boğularak Hayatını Kaybetti 8 Yaşındaki Narin’in Ölüm Nedeni Belli Oldu: Boğularak Hayatını Kaybetti

Araç ve DNA İddiaları

Güran, Salim Güran’ın kullandığı aracı hiç kullanmadıklarını belirterek, “Araçta çıkan DNA’ya bir şey diyemiyorum. Suçlu kardeşimse cezalandırılmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Eşine Güvendiğini Söyledi

Arif Güran, Salim’e güvenmediğini ancak eşine güvendiğini ifade etti. “Kesinlikle aralarında bir şey olamaz. Burada Salim’e güvendiğimden değil, eşime güvendiğim için bunu söylüyorum” dedi.

Olay Günü ve Gelişmeler

Olayın yaşandığı gün, Arif Güran’ın saat 8 sıralarında kalkıp Batman’da davetiye dağıttığı, akşam saatlerinde Bismil’den ayrılırken Narin’in kaybolduğu bilgisini aldığı belirtildi. Soruşturma kapsamında Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar tutuklanmış, Enes Güran hakkında da tutuklama talep edilmişti. Arif Güran ise serbest bırakıldı.

Editör: Rabia İlkay Yıldız