Asayiş

Muş'ta Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Muş'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı. Muş İl Emniyet Müdürlüğü, kentteki uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Abone Ol

İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dün gerçekleştirilen operasyonda bir adreste arama yapıldığını bildirdi. Operasyon sırasında, ekipler tarafından 1278 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkça ifadesi alınan şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muş Emniyeti, uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlediği operasyonlara devam edeceklerini ve suç unsurlarına karşı mücadelelerinin artarak süreceğini vurguladı. Ayrıca, vatandaşları uyuşturucu ile mücadelede destek vermeye ve şüpheli durumları bildirmeye çağırdı.

Yetkililer, toplumun huzurunu bozacak her türlü faaliyete karşı sıkı bir denetim ve mücadele içerisinde olduklarını belirtti. Uyuşturucu ile mücadelede kararlılık mesajı veren Muş Emniyet Müdürlüğü, halkın güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.