Sapık Üfürükçü Seri Katil mi?

Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan cinayet itirafı, Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Üfürükçü olduğu iddia edilen Mustafa Samagan, Osmaniye’de yaşayan Mehmet Yörük’ü zehirleyerek öldürmekle suçlanıyor. Sebile Yörük, sevgilisi olduğu iddia edilen Mustafa Samagan'ın kocasını zehirlediğini itiraf ederken, üfürükçünün geçmişteki karanlık işleri de bir bir ortaya çıktı.

"Çorba ile Zehirledi, Pişman Değil"

Osmaniye’de yaşanan olayda, Sebile Yörük, "Mustafa çorbaya zehir kattı ve kocamı öldürdü" dedi. Gözaltına alınan Mustafa Samagan, suçlamaları kabul ederken, pişman olmadığını belirtti. Bu itiraf, cinayetin arkasındaki karmaşık ilişki ağını ve planları gözler önüne serdi. Samagan'ın, Sebile Hanım'ın çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yaptığı ve "Benimle evlen yoksa fotoğraflarını kardeşlerine gösteririm!" dediği de öğrenildi. Çiftin sağlık kontrolünün ardından Osmaniye’ye gönderildiği belirtildi.

Müge Anlı'da Şok İtiraf! Mehmet Yörük'ün Ölümü Cinayet Çıktı (14)

"Tenim Tenine Değince İyileşeceksin" Diyerek Kadınları Taciz Etti

Üfürükçü Mustafa Samagan hakkında ortaya çıkan iddialar, kan dondurucu detaylarla dolu. Görgü tanığı Ahmet Tunç, 2015 yılında bir komşularının sinir krizleri geçirdiği sırada üfürükçü Samagan'ı çağırdığını anlattı. Tunç, "Kocası bu üfürükçüyü getirdi. Cebinden kağıtlar çıkarıp yakıyordu. Sular döküyordu. Sonra 'Odada yalnız kalmamız gerek' demiş. Kocası, bunları uygunsuz vaziyette gördü. Adam sadece iç çamaşırındaydı. Kadına 'Soyunacağız. Tenim tenime değecek iyileşeceksin' demiş," diyerek sapkın üfürükçünün gerçek yüzünü gözler önüne serdi. Üfürükçünün iddiaları reddetmemesi ve kendine has tedavi yöntemlerinin, kadınları taciz etmeye yönelik olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı'da Şok İtiraf! Mehmet Yörük'ün Ölümü Cinayet Çıktı (8)

"Şifa Dağıtıyorum" Diyerek Kadınları Taciz Etmiş

Üfürükçünün başka bir kurbanı olan tanık, üfürükçüye 10 bin TL vererek muska yazdırdığını ve "Bir hafta sonra beni aradı ve hamile olduğumu söyledi. Doktora gittim ve hamile olmadığımı anladım" dedi. Başka bir kadın ise, 12 yaşında bir hastalık sebebiyle Mustafa'ya gittiğini ve Mustafa'nın annesini taciz ettiğini anlattı: "Adam bıçakla annemi taciz etti" dedi.

Müge Anlı'da Şok İtiraf! Mehmet Yörük'ün Ölümü Cinayet Çıktı (13)

Yeni İddialar: Tarım İlacı ve Zehir Planı

İsmini vermek istemeyen bir izleyici, Mustafa Samagan'ın eşiyle çalıştığı çiftliğe sık sık gelip gittiğini belirterek, "Orada samanlık gibi depo gibi bir yer vardı. Oradan tarım ilacı çalmış. Eşim, neden böyle bir şey yaptığını sormuş. Mustafa 'Bana lazım!' demiş," diyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bu iddia, cinayetin planlı bir şekilde gerçekleştiğine dair yeni deliller sunuyor.

Müge Anlı Tarım Ilacı Ile Zehirledi

"Baldızımın Mezarı Açılmalı" ve Şüpheli Ölümler

Samagan'ın bacanağı Osman Keleş, "Mustafa eşini evden alıp hastaneye götürmek yerine ormanda beklemiş!" diyerek şüpheli davranışlarını gözler önüne serdi.

Müge Ablı Üfürükçü

Keleş, ayrıca "Baldızımın da mezarı açılsın, onu da öldürmüş olabilir" diyerek şok bir iddiada bulundu.

Müge Anlı Rasime Hanım

Bu iddia, milyonlarca izleyiciyi ve kamuoyunu şaşkına çevirdi. Samagan’ın, geçtiğimiz dönemde hayatını kaybeden eşi Rasime Hanım'ın ölümü de şüpheleri artırdı.

Osmaniye Müge Anlı Eşini De Mi Öldürdü

Şüphelerin Odağındaki Oğul: "Annem Zehirleniyordu"

Samagan'ın oğlu Bünyamin, "Annem, Sebile'nin evinde su içtikten sonra rahatsızlanıyordu. Kusuyor ve altına kaçırıyordu," diyerek babasıyla ilgili yeni şüpheleri dile getirdi.

Sebile Ahmet Samagan Müge Anlı

Ayrıca, "Babamın, annemin ölümünden hemen sonra Sebile ile evlenmesine karşı çıktım diye babam bana şiddet gösterdi," açıklamasında bulundu.

Müge Anlı Osmaniye Cinayet

"Bu Şarlatan Müebbet Almalı"

Olayların ardından izleyiciler, "Bu şarlatan müebbet almalı" diyerek tepkilerini dile getirdi. Üfürükçü Samagan'ın karanlık geçmişi ve sahte tedavi yöntemleri, Müge Anlı'nın programında birer birer ortaya döküldü. Üfürükçü hakkındaki suçlamalar her geçen gün artarken, kamuoyunun gözü kulağı adli süreçte.

IBAN'la Vergi Kaçırmaya Bakanlık Müdahalesi IBAN'la Vergi Kaçırmaya Bakanlık Müdahalesi

Müge Anlı 23

Soruşturma Derinleşiyor

Sebile ve Mehmet Yörük'ün çocuklarının da birbirlerine küs olduğu ve aile içinde yaşanan gerilimlerin bu süreçte arttığı öğrenildi. Müge Anlı'nın programına katılan tanıklar, üfürükçü hakkındaki suçlamaları destekleyici ifadeler verdi. Soruşturmanın derinleştiği ve yeni delillerin ortaya çıktığı bildiriliyor. Samagan ve Sebile Yörük'ün sorguları devam ederken, kamuoyunun gözü bu çarpıcı ve trajik olayın adli sürecinde.

Kaynak: fotoğraf : ATV