Cumhuriyet Mahallesi Löleler Sokak'ta meydana gelen trafik kazasında, inşaat demiri taşıyan bir traktör ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Umut İmrak (22), iddialara göre vücudunun çeşitli yerlerine saplanan demirler nedeniyle ağır yaralandı.

Antalya, Isparta ve Burdur'da İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi Antalya, Isparta ve Burdur'da İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları protesto edildi

Kazanın Detayları

Kaza, inşaat demiri taşıyan traktör ile motosikletin bilinmeyen bir sebeple çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Umut İmrak yere savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Umut İmrak, ambulans ile Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak durumunun ciddiyeti nedeniyle buradaki müdahaleden sonra Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

22 yaşındaki genç sürücünün vücuduna saplanan demir parçaları nedeniyle ağır yaralandığı bildirildi. Hastanede yapılan ilk tetkiklerin ardından Umut İmrak'ın durumunun kritik olduğu belirtildi. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı incelemenin başlatıldığını açıkladı.

"Vatandaşların dikkati sayesinde sağlık ekipleri hızlıca olay yerine ulaştı ve gerekli ilk müdahale yapıldı."

Editör: Ersin ŞİMŞEK