Yeni açılan Samsun deposuyla birlikte Karadeniz Bölgesi'nde parsiyel dağıtım hizmeti verecek olan Mars Logistics, böylece bölgedeki müşterilerine daha etkin ve hızlı çözümler sunmayı hedefliyor.

Deprem bölgesinde Hepsiburada ile satış hacmi 6,8 milyar liraya ulaştı Deprem bölgesinde Hepsiburada ile satış hacmi 6,8 milyar liraya ulaştı

21 Transfer Merkezi ile Geniş Ağa Sahip

İstanbul, Bursa, Ankara, Adana, Konya, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Afyon, Mersin, Antalya ve Samsun illerinde toplam 21 transfer merkezi bulunan Mars Logistics, Türkiye'nin tüm illerine komple taşımacılık hizmeti sunuyor. Parsiyel taşımacılıkta ise geniş bir ağa sahip olan firma, Adana'dan Zonguldak'a kadar birçok ilde faaliyet gösteriyor.

Sektörel Çözümler ve Yenilikçi Hizmetler

Mars Logistics Yurtiçi Dağıtım Kanalları Bölümü, tekstil, otomotiv, elektrik elektronik, içecek, yedek parça, metal ve endüstriyel makine sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlere yönelik hizmet sunuyor. Komple ve parsiyel taşımacılık, crossdock hizmeti, ev teslimatı, lowbed taşıması, konteyner taşıması, milkrun operasyonları, dedike araç, mikro dağıtım operasyonları, butik hizmetler ve bayi ortak depolama gibi geniş yelpazede hizmetler sunuluyor. Ayrıca, bölgesel depo yönetimi, depolama, dağıtım ve sipariş takip sistemi gibi çözümler de müşterilere sağlanıyor.

Mars Logistics, Samsun'da Yeni Depo Açtı Yurtiçi Taşımacılıkta Büyümeye Devam Ediyor (2)

"Karadeniz Bölgesi'ne Parsiyel Dağıtım Hizmeti Başladı"

Mars Logistics Yurtiçi Dağıtım Kanalları Grup Başkanı Mahmut Yortaç, 81 ilden 81 ile komple taşımacılık hizmetinin yanında parsiyel taşımacılık hizmeti de sunduklarını belirtti. Yortaç, "Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yeni çözümler ve operasyonel iyileştirmeler sağlıyoruz. Yeni depo ve transfer merkezleri açıyoruz. Gün geçtikçe parsiyel dağıtım hizmeti sunduğumuz il ve ilçe sayımızı artırıyoruz. Her gün ortalama 1 milyon desi taşımacılık yaptığımız parsiyel dağıtımda, yaklaşık 25 bin koli ürün elleçliyor ve dağıtıma çıkarıyoruz." dedi. Samsun transfer merkezinin hayata geçmesiyle Karadeniz Bölgesi'nde parsiyel dağıtım hizmetine başladıklarını belirten Yortaç, bu yeni deponun bölgedeki müşterilerinin işlerini geliştirmede önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

"Yurtiçi Dağıtım Kanalları'nda 10% Büyüme"

Geçtiğimiz sene 10% büyüme kaydettiklerini belirten Yortaç, "İş hacmimizin büyümesi ve müşterilerimizin taleplerinin artmasıyla sadece yurt içi dağıtım operasyonlarında kullanmak için geçtiğimiz sene 8 depolama ve dağıtım merkezi açtık. Bu sene sonuna kadar 7 depo daha açmayı planlıyoruz." dedi. Türkiye'nin her iline ulaştıklarını ifade eden Yortaç, yeni depo yatırımlarının da yolda olduğunun altını çizdi.

Parsiyel Dağıtımda Takip Kolaylığı

Kullandıkları yazılım sayesinde müşterilerine takip kolaylığı sunduklarını belirten Yortaç, "Geliştirdiğimiz portal ile müşterilerimize araç takip sistemi, araç planlama ve rotalama hizmeti sunuyoruz. Zaman ve iş gücü tasarrufu, yakıt kullanımını azaltma, kaynakları verimli kullanma gibi avantajlar sağlıyoruz." dedi. Ayrıca, sürücü ve kuryelerin de mobil uygulamayı kullanarak lojistik süreçlerini kolaylaştırdıklarını ve teslimatları rahatlıkla gerçekleştirebildiklerini belirtti.

Mars Logistics'in Samsun'daki yeni deposu ve genişleyen hizmet ağı, Türkiye genelindeki müşterilerine daha etkin çözümler sunma hedefini güçlendiriyor. Firma, yurtiçi taşımacılıkta büyümeye devam ederken, sunduğu yenilikçi hizmetlerle sektördeki iddiasını sürdürüyor.

Editör: Resul Özdil