Fenerbahçe-Lille Maçı Öncesi Sosyal Medyada Gerginlik

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Fransız ekibi Lille’i Kadıköy’de ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Lille’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar, Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

"Fırtına Öncesi Sessizlik" Notuyla İstanbul Görselleri

Lille, maç öncesi İstanbul’dan çeşitli görseller paylaşarak "Fırtına öncesi sessizlik" notunu düştü. Ancak, asıl tepki çeken paylaşım maçtan saatler önce geldi. Fransız kulübü, İstanbul’u tanıtan bir video paylaşımında, Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısını kullandı. Bu gönderi, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Fenerbahçe taraftarları tarafından yoğun eleştirilere maruz kaldı.

Galatasaray Petrol Ofisi, Şampiyonlar Ligi'nde Tarih Yazmaya Çok Yakın Galatasaray Petrol Ofisi, Şampiyonlar Ligi'nde Tarih Yazmaya Çok Yakın

Fenerbahçe Taraftarları Tepkili

Sarı-Lacivertli taraftarlar, Lille’in bu hamlesine sosyal medya üzerinden sert tepkiler gösterdi. Taraftarlar, rakip takımın Fenerbahçe ile oynayacakları önemli bir maç öncesi, ezeli rakip Galatasaray’ın sembolü haline gelen bir şarkıyı kullanmasını provokasyon olarak nitelendirdi.

Maçın Önemi Büyük

Lille, sahasında oynadığı ilk maçta Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmişti. Bugün Kadıköy’de oynanacak rövanş karşılaşması saat 20.00’de başlayacak ve Fenerbahçe, turu geçmek için sahada mücadele edecek. Maç öncesi yaşanan bu sosyal medya gerginliği, karşılaşmaya olan ilgiyi daha da artırmış durumda.

Editör: Rabia İlkay Yıldız