Genel

Kurtlar Vadisi Hakkında 21 Yıl Sonra Gelen Şaşırtıcı İtiraflar!

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve Türkiye televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi hakkında 21 yıl sonra çok konuşulacak itiraflar ortaya çıktı.

Abone Ol

Unutulmaz karakterleri ve etkileyici hikayesiyle hafızalarda yer eden diziyle ilgili bu gerçek, izleyicileri şaşkına çevirdi.

Ünlü gazeteci ve sunucu Oylum Talu, katıldığı bir programda, Kurtlar Vadisi’nde başrol teklif edildiğini ancak bu teklifi geri çevirdiğini açıkladı. O dönem dizinin yapımcısı Osman Sınav tarafından kendisine Elif Eylül rolü teklif edilmişti. Bu rol, sonrasında Özgü Namal’ın canlandırdığı ve hafızalarda derin bir iz bırakan karakter olarak tanındı. Talu, “O dönemde teklifi reddettim, ama sonra çok pişman oldum” ifadelerini kullandı.

Talu’nun bu itirafının ardından bir diğer şaşırtıcı gelişme daha ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi’nin başrolü Polat Alemdar karakteri için de ilk olarak Cenk Torun’a teklif götürüldüğü öğrenildi.

Çılgın Bediş dizisindeki Oktay karakteriyle tanınan Torun, 2013 yılında verdiği bir röportajda, askerlik öncesinde kendisine başrol teklif edildiğini ancak bu teklifi reddettiğini söyledi. “Mafya dizisi tutmaz diye düşündüm. Bu teklifi kabul etmemek hayatımın en büyük hatası oldu” ifadeleriyle pişmanlığını dile getirdi.

Bu itiraflar, Kurtlar Vadisi dizisinin, seneler geçse de izleyicilerin ilgisini nasıl canlı tuttuğunu bir kez daha gözler önüne serdi.