Diyarbakır

Kayıp Narin'in Amcası Gözaltına Alındı

Diyarbakır'da kayıp 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası, Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Abone Ol

Diyarbakır'da 11 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Narin’in amcası ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı. Narin’in kaybolduğu günden bu yana süren arama çalışmaları, AFAD ve jandarma ekipleri tarafından titizlikle yürütülürken, soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

Narin Güran'ın Kaybolması ve Arama Çalışmaları

Olay, 21 Ağustos 2024 tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde meydana geldi. Kur’an kursundan çıkan 8 yaşındaki Narin Güran, akşam evine dönmeyince ailesi ve köylüler tarafından aranmaya başlandı. Arama sonuç vermeyince, Narin’in babası Arif Güran, saat 20.00’de jandarma karakoluna giderek kayıp ihbarında bulundu. Bölgeye jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait helikopterlerle havadan destek verildi.

Soruşturmada Son Gelişmeler

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Narin’in tüm aile fertleri çapraz sorguya alındı. Soruşturma sırasında Narin’in amcası ve Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Salim Güran gözaltına alındı. Bu gelişme, arama çalışmalarını ve soruşturmayı daha da derinleştirdi.

Ağabeyin Durumu

Geçtiğimiz günlerde, Narin’in 18 yaşındaki ağabeyi E.G. de gözaltına alınmıştı. Kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olup olmadığı konusunda İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemede, ısırık izinin Narin’e ait olduğu tespit edildi. Bu sonucunda E.G., serbest bırakıldı.

Soruşturma ve arama çalışmaları devam ederken, yetkililer kayıp Narin’in bulunması için tüm imkanları seferber etmiş durumda. Osmaniye ve çevresinde de halkın destek vermesi bekleniyor.