15 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek yürüyüş, Onikişubat ilçesi Çokran Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Raci Obası Bük Deresi'ne yapılacak. Etkinliğe katılmak isteyenler, 12 Eylül Perşembe günü saat 12.00 itibariyle Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Sporu Teşvik Eden Yürüyüşler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gençler arasında sporu teşvik etmek ve doğa sporlarını yaygınlaştırmak amacıyla yürüttüğü faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Büyük ilgi gören Doğa Yürüyüşleri programı kapsamında, bu hafta Kahramanmaraş’ın doğal güzellikleri arasında yer alan Raci Obası Bük Deresi keşfedilecek.

Anıların Tanığı: Eski Osmaniye Sokaklarında Fotoğrafçı Anıların Tanığı: Eski Osmaniye Sokaklarında Fotoğrafçı

Doğa ile İç İçe Bir Gün

Bölgenin temiz havası, berrak suları ve huzur verici atmosferi ile katılımcıları kendine hayran bırakan Bük Deresi, mavi ile yeşilin ahenkle buluştuğu bir noktada yer alıyor. Katılımcılar, hem doğa yürüyüşü yaparak spor yapma fırsatı bulacak hem de Kahramanmaraş'ın doğal güzelliklerini keşfetmenin tadını çıkaracak.

Sınırlı Sayıda Katılım

Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Dağcılık ve Doğa Araştırma Kulübü iş birliğiyle düzenlenen etkinlik, sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilecek. Başvuru yapmak isteyen doğa severler, 12 Eylül Perşembe günü saat 12.00’den itibaren belediyenin resmi internet sitesinden başvuru yapabilecekler.

Belediyeden yapılan açıklamada, bu tür etkinliklerin devam edeceği ve Kahramanmaraş’ın doğal güzelliklerine yönelik gezilerin sürdürüleceği vurgulandı.

Kaynak: Kahramanmaraş Belediyesi