ERÜ’den 2 öğretim üyesi Türkiye’nin en iyi 100 bilim insanı arasında yer aldı ERÜ’den 2 öğretim üyesi Türkiye’nin en iyi 100 bilim insanı arasında yer aldı

1 Mayıs 2024 itibarıyla Alanya, Side, Manavgat ve Belek ilçelerinde bulunan ünlü tatil işletmelerinde staj gören 150 öğrenci, teorik eğitimlerini pratikte uygulama şansı buluyor.

Kadirli'nin Yıldız Öğrencileri, Antalya'da 5 Yıldızlı Otellerde Staj Yapıyor (5)Yoğunlaştırılmış eğitim programı kapsamında, öğrenciler 5 ay boyunca işletmelerde beceri eğitimi alarak sektördeki profesyonel deneyimlerini artırıyor.

Kadirli'nin Yıldız Öğrencileri, Antalya'da 5 Yıldızlı Otellerde Staj Yapıyor (2)Staj döneminde, öğrencilere asgari ücretin %60'ına denk gelen bir ücret ödeniyor.

Kadirli'nin Yıldız Öğrencileri, Antalya'da 5 Yıldızlı Otellerde Staj Yapıyor (4)Bu uygulama, öğrencilerin hem maddi destek sağlanmasını hem de gerçek iş ortamında eğitim alarak mesleki becerilerini geliştirmelerini hedefliyor.

Kadirli'nin Yıldız Öğrencileri, Antalya'da 5 Yıldızlı Otellerde Staj Yapıyor (3)

Stajın sonunda, öğrenciler edindikleri deneyimlerle daha donanımlı bir şekilde okullarına dönecek ve gelecekteki iş hayatlarına sağlam bir temel oluşturacaklar.

Kadirli'nin Yıldız Öğrencileri, Antalya'da 5 Yıldızlı Otellerde Staj Yapıyor (1)Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu başarılı uygulaması, Kadirli'nin eğitim alanındaki gelişimini ve öğrenci başarısını gözler önüne seriyor.

Kaynak: Foto: Sosyal Medya