Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı

Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu'nun önderliğinde gerçekleşen etkinliğe, Kadirli halkı büyük ilgi gösterdi.

Kadirli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu (9)Belediye Başkan Vekili Mert Özyüksel, ilçedeki kurum yöneticileri, siyasi parti başkanları ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş, bu anlamlı yürüyüşte bir araya geldi.

Kadirli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu (8)Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 1922'de Kocatepe'de başlattığı Büyük Taarruz'un hatırasını yaşatmak ve Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini anmak amacıyla düzenlenen yürüyüş, milli birliğin ve zafer ruhunun yeniden canlandığı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

Kadirli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu (6)Yürüyüş, sabah erken saatlerde Kaymakamlık binası önünden başladı. Türk bayrakları ve zafer coşkusunu yansıtan pankartlarla süslenen kortej, marşlar eşliğinde şehrin ana caddelerinden geçti.

Kadirli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu (9) Katılımcılar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman Türk ordusunun Kocatepe'de sergilediği cesaret ve kararlılığın ruhunu, bu yürüyüşte yeniden yaşadı.

Kadirli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu (5)Kaymakam Erdinç Dolu, yürüyüş sonrasında yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milletinin azim ve kararlılıkla elde ettiği büyük bir zaferin simgesi olduğunu belirterek, "Bugün, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün teminatı olan bu büyük zaferi hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle anıyor, şehitlerimize rahmet diliyoruz" dedi.

Kadirli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu (4)Yürüyüş, Kaymakamlık binası önünde son buldu. Burada toplanan kalabalık, büyük bir coşku içinde İstiklal Marşı’nı okudu ve saygı duruşunda bulundu.

Kadirli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu (2)Etkinlik, zaferin ruhunu hisseden Kadirli halkı için unutulmaz bir gün olarak kayıtlara geçti.

Kadirli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu (1)

Editör: Resul Özdil