Kadirli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Olcar, bayramın birlik ve beraberlik içinde kutlanmasının önemine vurgu yaptı.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar’dan Bayram Mesajı (7)Öğretmenevi’nde Bayramlaşma

Kadirli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, Öğretmenevi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar’dan Bayram Mesajı (6)Başkan Olcar, törende yaptığı konuşmada, "Bayramlar, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı günlerdir. Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum," dedi.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar’dan Bayram Mesajı (5)Konteyner Kent Ziyareti

Öğretmenevi'ndeki bayramlaşmanın ardından Başkan Olcar, Konteyner Kent’te yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar’dan Bayram Mesajı (4)Burada yaşayan depremzedelerle yakından ilgilenen Olcar, onların bayramını kutladı ve sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı ve Başkan Olcar, "Sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu bayramda da sizlerle olmak bizim için çok önemli," ifadelerini kullandı.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar’dan Bayram Mesajı (3)Uzun Çarşı’daki Bayramlaşma Standı

Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı

Bayram kutlamaları kapsamında Uzun Çarşı’da kurulan bayramlaşma standında da yer alan Başkan Olcar, burada hemşehrileriyle buluştu. Esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Olcar, çocuklara hediyeler dağıttı. Olcar, "Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel günlerde birbirimize destek olmak, sevgimizi paylaşmak çok değerli," şeklinde konuştu.

Kadirli Belediye Başkanı Olcar’dan Bayram Mesajı (2)Başkan Olcar’dan Bayram Mesajı

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, tüm Kadirlili hemşehrilerine yönelik yayımladığı bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin sembolüdür. Bu özel günlerde bir araya gelmek, sevgi ve muhabbeti paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Tüm Kadirlili hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum."

Kadirli Belediye Başkanı Olcar’dan Bayram Mesajı (1)Kadirli’de bayram coşkusu, Başkan Olcar’ın katılımıyla daha da anlam kazandı. Belediye ekipleri bayram süresince vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Editör: Resul Özdil