"Büyük Takımlardayken Böyle Konuşmazdı"

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, son dönemdeki tartışmalara dair önemli açıklamalarda bulundu. Icardi, Galatasaray'ın son iki sezonundaki başarısının, sahaya odaklanmalarından kaynaklandığını vurguladı.

"İki sene boyunca bize saha dışında her şey yapıldı, biz ise sadece sahaya odaklandık. Bu odaklanmanın sonucunda iki sene üst üste şampiyon olduk," diyen Icardi, takımın mental olarak ne kadar güçlü olduğunu dile getirdi.

Basketbol Şampiyonlar Ligi ön eleme turnuvası Basketbol Şampiyonlar Ligi ön eleme turnuvası

Jose Mourinho'nun Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalara da değinen Icardi, "Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında bu şekilde konuşması enteresan. Büyük takımlardayken böyle bir şey yapmazdı'.'diyerek Portekizli teknik adama eleştiride bulundu.

Icardi, Fenerbahçe ile aralarındaki rekabetin bilindiğini ve onların Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ülke futbolu adına kötü bir durum olduğunu ifade etti. "Şampiyonlar Ligi, herkesin oynamak istediği en önemli lig. Bizim de bir play-off maçımız var, geçen sezonki başarımızı tekrarlamak için mücadele edeceğiz," dedi.

Son olarak, sezonun henüz başındayken bu tür açıklamaların gereksiz olduğunu belirten Icardi, Galatasaray’ın büyüklüğünün her zaman konuşulacağını söyledi. "Bizim özel bir hocamız var ve hep birlikte mücadele edeceğiz," diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Rabia İlkay Yıldız