Motosikletleri karıştırıp başka motora binip gitti, polisin araması ile motosikleti geri getirdi Motosikletleri karıştırıp başka motora binip gitti, polisin araması ile motosikleti geri getirdi

Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Kazada tanker sürücüsü yaralanırken, araçta maddi hasar oluştu.

Hatay’da Tanker Devrildi Sürücü Yaralandı (1)Kaza sonrası tanker yolun ortasında devrilirken, yükünde bulunan petrol çevreye yayıldı ve bölgedeki kirliliğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Hatay’da Tanker Devrildi Sürücü Yaralandı (3)Dökülen petrolün çevreye yayılması, güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesini gerektirdi. İtfaiye ekipleri, çevredeki kirliliği önlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın nedeni ve çevrede oluşan kirliliğin temizlenmesi için detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor.

Hatay’da Tanker Devrildi Sürücü Yaralandı (2)Bu tür kazaların önüne geçebilmek için sürücülerin dikkatli olmaları ve yolda güvenliği sağlamak adına gerekli tedbirleri almaları gerektiği bir kez daha vurgulandı.

Editör: Resul Özdil