Geçtiğimiz yıl kan değerlerindeki olumsuz sonuçlar nedeniyle sağlığına odaklanan Levent, bu süreçte sağlıklı beslenme ve düzenli sporla önemli ilerlemeler kaydetse de, doktorlarının önerisiyle sosyal medya kullanımını durdurma kararı aldı.

Şeker Hastalığıyla Mücadele Ediyor

Haluk Levent, geçtiğimiz yıl 24 Mayıs’ta yaptırdığı kan testlerinde açlık kan şekerinin 341, Hba1c değerinin ise 13.5 çıktığını belirtti. Bu yüksek değerlerin ardından Levent, doktorlarının tavsiyeleri doğrultusunda yaşam tarzında köklü değişikliklere gitmişti. Ancak, yapılan spor ve sağlıklı beslenmeye rağmen, hayatındaki stres faktörünün kan şekerini olumsuz etkilediğini ifade eden Levent, bu durumun yönetimi için sosyal medyadan uzaklaşmanın bir gereklilik olduğunu vurguladı.

Bir Süreliğine Sosyal Medyadan Uzaklaşacak

Sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir müddet sosyal medyadan da uzak durmamı söylediler. Evet sosyal medyanın da bende stres oluşturduğunu düşünmüşler. (Doğru düşünmüşler)" ifadelerini kullandı. Haluk Levent, bu süreçte konserler ve stüdyo çalışmalarıyla ilgileneceğini, ayrıca deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine odaklanacağını belirtti. Levent'in sosyal medya hesabı, bu dönemde Ahbap ekibi tarafından yönetilecek.

Bade Karagöl, 7. Bursa Fashion Week’te podyuma çıkıyor Bade Karagöl, 7. Bursa Fashion Week’te podyuma çıkıyor

Teşekkür Mesajı ve Veda

Sağlık sürecinde kendisine destek veren doktorlara teşekkür eden Haluk Levent, mikrobiyom esaslı sağlıklı yaşam desteği için Prof. Dr. Meltem Yalınay’a, endokrinolojik tedavi desteği için ise Doç. Dr. Arzu Or Koca’ya minnettarlığını dile getirdi. Sanatçı, açıklamasını "Haydi bana biraz müsaade. Arkamdan çok konuşmayın." sözleriyle bitirerek, takipçilerine kısa bir süreliğine veda etti.

Haluk Levent’in sağlık nedenleriyle aldığı bu karar, hayranları ve kamuoyunda üzüntüyle karşılandı. Ancak, sanatçının sağlığını ön planda tutarak aldığı bu kararın ne kadar önemli olduğu da vurgulandı.

Editör: Resul Özdil