İş Bankasından sürdürülebilir gelecek için "Greenzy" platformuyla işbirliği İş Bankasından sürdürülebilir gelecek için "Greenzy" platformuyla işbirliği

İşletmecisi Yahya Demirel tarafından yürütülen çay ocağı, Merkez Hacılar Cami inşaatı nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi'nde, Şakir İnternet ve Foto'nun eski adresinde yeniden kapılarını açtı.

Gurbetçiler Çay Ocağı Yeniden Açıldı (1)Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Gurbetçiler Çay Ocağı, bölge halkının gözdesi olmaya devam ediyor. Çay severler, 5 lira karşılığında keyifli bir çay molası yapma fırsatı bulacak. Mekân değişikliği nedeniyle müşterilere sunulan çay fiyatında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Gurbetçiler Çay Ocağı Yeniden Açıldı (3)Gurbetçiler Çay Ocağı'nın yeni adresi, hem eski hem de yeni müşterilere sıcak bir ortam sunmaya devam ediyor. İşletmeci Yahya Demirel, hizmet kalitesinin yeni mekânda da aynı titizlikle süreceğini belirtti.

Gurbetçiler Çay Ocağı Yeniden Açıldı (2)Düziçi'nde çay keyfi yapmak isteyenler, bu yeni adresi ziyaret ederek, Gurbetçiler Çay Ocağı'nın sunduğu hizmetten faydalanabilirler.

Kaynak: Foto: Sosyal Medya