Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) kuruluşunun 23. yıl dönümü, AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy’un yayımladığı anlamlı mesajla kutlandı. Gülsoy, “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” prensibiyle hizmet etmeye devam ettiklerini vurgulayarak, milletimize olan bağlılıklarını ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini yineledi.

Gülsoy, mesajında, AK Parti'nin 14 Ağustos 2001’de kurulduğu günden bu yana milletine hizmet etmeyi en büyük amaç olarak belirlediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde partinin her geçen gün daha da güçlendiğini ve büyüdüğünü ifade etti. “Bugün partimizin kuruluşunun 23. yıldönümünü kutluyoruz” diyen Gülsoy, bu süreçte Osmaniyelilere ve tüm millete teşekkür etti.

Türkiye Yüzyılı Hedefleri İçin Kararlılık

Gülsoy, mesajında AK Parti’nin “Türkiye Yüzyılı” hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla çalıştıklarını ve bu doğrultuda büyük projelere imza attıklarını belirtti. Sağlık, eğitim, ulaşım, enerji, turizm ve ekonomi alanlarında önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayan Gülsoy, “23. yılımız ve sonrasında da ilk günkü aşkla bu kadim topraklara ve aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Milli İrade ve Vizyoner Liderlik

Gülsoy, AK Parti iktidarının milli iradeyi her alanda hakim kılma çabalarına dikkat çekti. Vesayetçi odakların ve darbe tehditlerinin gölgesinde kalan Türkiye’nin, AK Parti’nin kararlı politikalarıyla yeni bir döneme adım attığını ifade eden Gülsoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde bu sürecin devam ettiğini belirtti.

Osmaniyelilere Teşekkür

Gülsoy, mesajının sonunda, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Osmaniye halkına hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını vurgulayarak, destek veren ve güvenen tüm Osmaniyelilere şükranlarını sundu.

Editör: Mehmet Çardak