Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşice öldürülmesi, Türkiye’yi derinden sarstı. Şarkıcı Gülben Ergen, olayla ilgili Narin’in annesi Yüksel Güran’ın tutuklanması ve ifadesindeki çelişkiler nedeniyle sosyal medyadan sert tepkiler verdi. Ergen, annenin gerçeği sakladığını iddia ederek, "Bu kadının Allah’ı olduğuna inanmıyorum, ama avukatı var. Kızına karşı dürüst ol be kadın!" diyerek isyan etti.

Narin Annesi

Narin’in Kayıp Hikayesi ve Cinayet

21 Ağustos 2024 tarihinde Diyarbakır'da Kur'an kursuna gitmek üzere evden çıkan Narin Güran, bir daha geri dönmedi. 19 gün süren arama çalışmalarının ardından, küçük kızın cansız bedeni bir dere kenarında taşlarla kapatılmış halde bulundu. Cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, Narin’in amcası, annesi ve ağabeyi dahil 12 kişi tutuklandı.

Narin

Gülben Ergen ve Sosyal Medyada Yükselen Tepki

Şarkıcı Gülben Ergen, Narin’in annesi Yüksel Güran’ın çelişkili ifadelerine karşı sosyal medya üzerinden sert açıklamalarda bulundu. Ergen, annenin doğruyu söylemediğini vurgulayarak, adaletin bir an önce sağlanmasını talep etti. Ergen, "Kahpelik iki bacak arasında değil. Beyinde, vicdanda, yürekte" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Trabzon'da Sel ve Heyelan! 320 İhbar Geldi, Ekipler Sahada Trabzon'da Sel ve Heyelan! 320 İhbar Geldi, Ekipler Sahada

Gerçeklerin Açığa Çıkması Talebi

Gülben Ergen, yaptığı paylaşımlarda adaleti engelleyen ve suçluları koruyan herkesin cezalandırılmasını istedi. "Tez vakitte kan kussunlar" diyerek, olayın faillerinin bir an önce adalet önüne çıkarılmasını talep etti.

Editör: Haber Merkezi