Logitech G, oyun tutkunlarını Logi PLAY DAYS'de buluşturdu Logitech G, oyun tutkunlarını Logi PLAY DAYS'de buluşturdu

Bakan Göktaş, yaşlı aylıkları için yaklaşık 3,6 milyar TL ve engelli aylıkları için yaklaşık 2,9 milyar TL’nin hak sahiplerinin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

Para 13Göktaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza yönelik kapsamlı ve düzenli sosyal yardım programları geliştiriyoruz. Eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanlarında olmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda ağustos ayı için toplam 6,5 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Para 12 (1)Destek Programları Uzatıldı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de gerçekleştirilen kritik toplantının ardından, destek programlarının 2024 yılının sonuna kadar uzatıldığını duyurdu.

Para12Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği toplantıda, “2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz” açıklaması yapıldı.

Para-4Bu adım, engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve sosyal yardımları sürdürülebilir bir şekilde devam ettirmek amacıyla atıldı. Destek programlarının uzatılması, vatandaşların ekonomik ve sosyal güvenliğinin sağlanması açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Editör: Resul Özdil