Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz Görevde: 16 İlin Valisi Değişti, Resmi Gazete’de Yayımlandı Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz Görevde: 16 İlin Valisi Değişti, Resmi Gazete’de Yayımlandı

200'e yakın gazetecinin bir araya gelerek kurduğu ve kısa sürede önemli etkinliklere imza atan Basın Platformu'nun Başkanı Mehmet Remzi Tanış, platform yöneticisi Sevda Durgun, Gazeteci Celal Karaali ve ulusal gazeteler Şok Gazetesi ve Fotospor'un sahibi Taner Altun, programda gazeteciliğin bugünü ve geleceğini tartıştı.

Gazeteci̇lerle Gündem'de Basin Platformu Gündemi̇ Değerlendi̇rdi̇ (6)Programda, Türkiye'de ve dünyada gazeteciliğin karşı karşıya olduğu zorluklar, basın özgürlüğü ve medyanın toplum üzerindeki etkisi ele alındı.

Gazeteci̇lerle Gündem'de Basin Platformu Gündemi̇ Değerlendi̇rdi̇ (4)Mehmet Remzi Tanış, Basın Platformu'nun kuruluş amacını ve gerçekleştirdikleri etkinlikleri anlatırken, gazeteciliğin toplumda üstlendiği rolün önemine vurgu yaptı. Tanış, "Basın mensuplarının bir araya gelerek oluşturduğu bu platform, gazetecilerin haklarını savunmak ve mesleğin itibarını korumak adına önemli bir adım," dedi.

Gazeteci̇lerle Gündem'de Basin Platformu Gündemi̇ Değerlendi̇rdi̇ (5)Sevda Durgun ise Basın Platformu'nun gelecekteki hedeflerinden bahsederek, medyanın etik değerlerine sadık kalarak toplumu doğru bilgilendirme sorumluluğunu taşıdıklarını ifade etti.

Gazeteci̇lerle Gündem'de Basin Platformu Gündemi̇ Değerlendi̇rdi̇ (2) Taner Altun, gazeteciliğin dijital dönüşüm süreci ve bu sürecin geleneksel medya üzerindeki etkilerini değerlendirirken, Celal Karaali de yerel medyanın önemine dikkat çekti.

Gazeteci̇lerle Gündem'de Basin Platformu Gündemi̇ Değerlendi̇rdi̇ (6)Tempo TV'de her Pazar 15.00-17.00 saatleri arasında canlı yayınlanan "Gazetecilerle Gündem" programı, bu hafta da gazeteciliğin gündemini belirleyen konuklarıyla izleyicileri ekran başına topladı. Programın tekrarı Çarşamba günü aynı saatte yayınlanacak.

Muhabir: Resul Özdil