Galatasaray - Kasımpaşa Maçı Canlı Yayın Bilgileri

Trendyol Süper Lig’de 6'da 6 yapan lider Galatasaray, 7. haftada Kasımpaşa ile karşılaşacak. Oğuzhan Çakır’ın yöneteceği bu kritik mücadele, 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Galip gelmesi durumunda Buruk’un öğrencileri, kulüp tarihinin en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirecek.

Süper Lig’de Zirve Mücadelesi

Galatasaray, son olarak Fenerbahçe'yi mağlup ederek 5 puan farkla liderliğini sürdürmekte. Kasımpaşa ise 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 6 puan toplayarak 11. sırada yer alıyor. Bu karşılaşma, iki takımın ligdeki 41. randevusu olacak. Daha önce oynanan 40 maçta Galatasaray 26 kez galip gelirken, Kasımpaşa 7 kez kazanmış ve 7 maçta da berabere kalınmıştı.

Galatasaray'ın İlk 11'i

  1. F. Muslera (Kaleci)
  2. E. Jelert
  3. V. Nelsson
  4. Abdülkerim Bardakcı
  5. I. Jakobs
  6. G. Sara
  7. K. Demirbay
  8. R. Sallai
  9. Yunus Akgün
  10. V. Osimhen
  11. M. Icardi

Kasımpaşa'nın İlk 11'i

  1. A. Gianniotis (Kaleci)
  2. C. Winck
  3. N. Opoku
  4. Yasin Özcan
  5. M. Ben Ouanes
  6. Cafu
  7. H. Hajradinovic
  8. A. Barak
  9. Aytaç Kara
  10. M. Fall
  11. Nuno Da Costa

Ligin En Golcüsü

Galatasaray, sezon boyunca kaydettiği 20 golle ligin en golcü takımı konumunda. Cimbom, maç başına 3.3 gol ortalaması ile etkili bir hücum performansı sergiliyor. Barış Alper Yılmaz 4 golle takımın en skorer ismi olurken, Dries Mertens 3 gol atmış durumda. Sakatlığı nedeniyle Hakim Ziyech, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Adana 01 FK’ya Destek Ziyareti: Başkan Bozan'dan Başarı Temennisi Adana 01 FK’ya Destek Ziyareti: Başkan Bozan'dan Başarı Temennisi

Hakem Atamaları

Maçı yönetecek Oğuzhan Çakır’ın yardımcılıklarını Mehmet Akıncık ve Ali Can Alp yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ozan Ergün olacak.

Galatasaray - Kasımpaşa maçını canlı takip etmek için beIN Sports 1'i izlemeyi unutmayın!

Editör: Rabia İlkay Yıldız