Sarı-lacivertliler, maç boyunca üstün bir performans sergileyerek rakibini 1-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

Fenerbahçe'nin tek golü, maçın ikinci yarısında geldi. Bu galibiyet, ev sahibi takım için yeni sezonun ilk adımında moral kaynağı oldu ve taraftarları sevindirdi.

Fenerbahçe 1 (2)

Adana Demirspor'dan Genç Kaleci Sürprizi

Adana Demirspor, Fenerbahçe karşısında kadrosunda dikkat çekici bir değişikliğe gitti. 15 yaşındaki genç file bekçisi Deniz Eren Dönmezer, Süper Lig'deki ilk maçına çıkarak kalede görev yaptı. Bu genç yeteneğin Süper Lig'deki varlığı, futbolseverler tarafından ilgiyle karşılandı ve büyük beğeni topladı.

Fenerbahçe 1 (1)Mourinho'dan Hakem Kararlarına Tepki

Maçın 20. dakikasında, Fenerbahçe'nin hızlı kullandığı taç atışının tekrarlanması üzerine teknik direktör Jose Mourinho'nun tepkisi dikkat çekti. Portekizli teknik adam, hakem Atilla Karaoğlan’ın bazı kararlarına sert bir şekilde itiraz etti. Ayrıca, Mourinho’nun yardımcısı Salvatore Foti de itirazları nedeniyle sarı kart gördü. Mourinho'nun, Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis ile yardımcılarının kulübede önde oturmaları sebebiyle de itirazlarda bulunduğu gözlendi.

Atalanta - Arsenal Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? Hangi Kanalda? Atalanta - Arsenal Maçı Şifresiz Yayınlanacak mı? Hangi Kanalda?

Fenerbahçe’nin bu galibiyeti, sezona iyi bir başlangıç yaparak şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürdüğünü gösterdi. Adana Demirspor ise genç kalecisi ile dikkat çekse de, maçtan puan çıkaramadı.

Editör: Resul Özdil