Bu kampanya kapsamında emekliler, Temmuz ayı sonuna kadar IBAN numaraları üzerinden ek ödeme alma şansına sahip olacaklar.

18.000 TL’ye Kadar Ekstra Ödeme İmkanı

Bankalar, Temmuz ayında emeklilere yönelik promosyon miktarlarını artırdı. SSK ve BAĞ-KUR fark etmeksizin tüm emekliler, 18.000 TL’ye kadar ekstra ödeme alabilecek. Bu ödemeler, emekli maaş zamlarıyla birlikte emeklilerin maddi durumlarına önemli katkı sağlayacak.

Bankalar Arası Promosyon Rekabeti

Temmuz ayı boyunca devam edecek olan emekli promosyon kampanyalarında bankalar arası rekabet kızışıyor. ING Bank, emekli müşterilerine 15.000 TL promosyon desteği sağlarken, otomatik ödeme talimatı verenlere ekstra 3.000 TL promosyon ödemesi yapacak. Bu sayede ING Bank, en yüksek promosyon miktarını sunan banka konumunda bulunuyor.

Adana'da ekim alanı genişleyen yer fıstığında rekoltede yüzde 30 artış bekleniyor Adana'da ekim alanı genişleyen yer fıstığında rekoltede yüzde 30 artış bekleniyor

Başvuru Süreci ve Detaylar

Emekliler, 13-15 Temmuz tarihlerinde bankaların resmi internet sitelerinden veya şubelerinden detaylı bilgi alabilir ve başvurularını yapabilirler. Promosyon kampanyaları 31 Temmuz’a kadar geçerli olacak. Emeklilerin, en uygun promosyon ve ek avantajlar sunan bankaları tercih etmeleri öneriliyor.

Başvurular Başladı

Başvuruların başlamasıyla birlikte, emekliler bankalardan detaylı bilgi alarak kendilerine en uygun promosyon teklifini seçebilirler. Emekli maaşlarına ek olarak sunulan bu avantajlar, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik önemli bir fırsat sunuyor.

Temmuz Ayı Sonuna Kadar Süre

Emeklilerin, Temmuz ayı sonuna kadar IBAN numaraları üzerinden ek ödeme alabilmeleri için başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Bankalar arası rekabetin artmasıyla birlikte, emeklilere sunulan avantajlar daha cazip hale geliyor. Emekliler, bankaların sunduğu fırsatları değerlendirerek en iyi promosyon teklifini seçmeye çalışıyor.

Editör: Mehmet Çardak